Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

De la ea a moștenit frumusețea. Cum arată Daniela, mama Alinei Eremia la mai bine de 4 ani de la primele apariții TV

Alina Eremia este una dintre cele mai atrăgătoare artiste din România. Vedeta a moștenit trăsăturile faciale ale mamei sale, Daniela, care este o adevărată apariție.

Alina Eremia este una dintre cele mai atrăgătoare artiste din România

Instagram

Deși are doi copii mari, Daniela Eremia se menține într-o formă fizică de invidiat.

Mama Alinei face senzație atunci când apare la brațul fiicei sale, mulți dintre fani observând asemănarea foarte mare dintre cele două.

Și Mircea Eremia a dobândit câteva trăsături de la cea care i-a dat viață, însă acesta pare mai degrabă copia fidelă a tatălui lor, Nicu.

Dovadă stau imaginile cu familia Eremia pe care cei doi cântăreți le urcă pe rețelele de socializare.

Însă nu doar frumusețea e moștenire din partea mamei, ci și calitățile vocale. Daniela Eremia cântă foarte bine și, deși nu a mai exersat în ultimii ani, și-ar dori să li se alăture celor doi copii pe scenă.

„Atunci eram mai la același nivel, acum nu mai țin pasul. Înainte cântam, dar acum nu am mai exersat, dar cum spune și cântecul, niciodată să nu spui niciodată”, spunea mama Alinei pentru Libertatea.

Citește și: Într-un body negru, mulat, cu bustul la vedere. Ce fotografii incendiare a postat Alina Eremia

Tot în cadrul aceluiași interviu, Nicu Eremia susținea faptul că partenera lui s-a ocupat de educația muzicală a fiicei lor.

„Soția cântă foarte bine. Alina cu ea s-a pregătit când era mică. Când nu știa să citească, soția o ajuta, o pregătea”, a spus tatăl cântăreței.

Cum arăta Alina Eremia la începutul carierei sale

Alina Eremia avea doar 10 ani când a pășit pentru prima dată pe o scenă internațională.

Îmbrăcată în port popular și cu părul prins în două codițe împletite, copila reprezenta România la Eurovision Junior în anul 2005.

Atunci Belgia a fost gazda celui mai complex și popular concurs muzical din lume.

Citește și: Dezvăluirile făcute de Alina Eremia urmăritorilor ei de pe Instagram. „Am fost victima unui atac”

Micuța Alina Eremia a intrat a patra în concurs și a interpretat piesa intitulată ''Țurai!''. Pe lângă calitățile vocale excepționale, a dovedit că are talent și la dans. A pus în scenă o coregrafie de senzație alături de ceilalți 3 colegi ai săi.

Alina Eremia a reușit o performanță incredibilă, clasându-se în final pe locul 5 din 16 țări candidate, conform esctoday.com.

Recomandari