Ce se întâmplă între Andra Voloș și Mircea Eremia. Frumosul fotomodel a spus tot adevărul despre relația dintre ei

În ultima perioadă au apărut foarte multe zvonuri despre cea mai nou relație din showbiz-ul românesc, cea dintre Andra Voloș și Mircea Eremia, însă frumosul fotomodel a spus tot adevărul pe rețele de socializare.

Mircea Eremia și Andra Voloș și-a surprins fanii din mediul online atunci când s-au lăsat fotografiați împreună în cele mai apropiate ipostaze

Instagram

În luna decembrie a anului trecut, Andra Voloș și Mircea Eremia, fratele artistei Alina Eremia, au publicat mai multe fotografii împreună, iar de atunci au apărut zvonuri că ar forma unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc.

Frumosul fotomodel se mândrește cu un corp senzațional, care pune pe jar toți bărbații, chiar și pe faimosul afacerist Dan Bilzerian, care a abordat-o pe Instagram. Aceasta a ținut neapărat să lămurească lucrurile și a vorbit la Antena Stars despre subiectul care a deranjat-o.

Citește și: Mircea Eremia, în brațele uneia dintre cele mai sexy femei din România. Pe cine a pus ochii vedeta

Nu l-am cunoscut, nu l-am văzut niciodată în viața mea. (...) Toată lumea mă judeca, îmi ziceau "Ai fost aia a lui Dan Bilzerian". Nu am fost, dacă eram îmi asumam. Eu în perioada aia am văzut costumul ăsta de baie la el, l-am comandat, am pozat în el și i-am dat tag. A început să-mi scrie, mi-a dat like-uri.”, a spus ea.

Mircea Eremia și Andra Voloș și-a surprins fanii din mediul online atunci când s-au lăsat fotografiați împreună în cele mai apropiate ipostaze, însă niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat o potențială relație.

Ce a spus Andra Voloș despre relația cu Mircea Eremia

De curând, fosta iubita a lui Bogdan Mocanu a mărturisit ce se întâmplă între ea și Mircea Eremia, chiar pe rețelele de socializare, unde a decis să răspundă curiozităților prietenilor ei din mediul online. Printre întrebările fanilor s-a aflat și cea legată de fratele Alinei Eremia, iar răspundul ei a fost unul scurt și direct, conform Spynews.

Andra Voloș a mărturisit că între ea și Mircea Eremia nu s-a pus vreodată problema de o relație, deși au apărut o mulțime de zvonuri ce scot în evidență faptul că focoasa șatenă i-a furat inima artistului încă din prima clipă. Cei doi au o legătură specială de prietenie, iar fotografiile publicate pe rețelele de socializare nu au însemnat o eventuală relație între ei.

Cine este Andra Voloș

Andra Voloș este o figură destul de cunoscută, iar în ultima lună a fost pe buzele tuturor. Fotomodelul a cunoscut succesul atunci când a apărut pentru prima oară în cadrul unei emisiuni matrimoniale, unde l-a cunoscut pe cântărețul de manele Bogdan Mocanu și cu care a avut o relație de aproape un an de zile.

Citește și: Românca pe care Dan Bilzerian a abordat-o pe Instagram. Cine este și cum arată Andra Voloș

Andra Voloș a locuit alături de mama ei în Italia până a cunoscut dragoste adevărată în România, apoi s-a mutat de iubitul ei, Bogdan Mocanu. Între timp cei doi s-au despărțit, iar focoasa șatenă pare să se simtă bine și să ducă o viață lipsită de griji. Aceasta de meserie este fotomodel în străinătate, iar lucrul ăsta este vizibil din fotografiile de pe conturile de socializare, unde se lasă fotografiată în cele mai sexy și provocatoare ipostaze.

Cunoscuta figură din mediul online se mândrește cu un trup de zeiță și cele mai apetisante forme. Aceasta apeleză la ținute care îi scot în evidență atuurile fizice, în special posteriorul bombat și bustul generos.

Ultimele știri