Într-un body negru, mulat, cu bustul la vedere. Ce fotografii incendiare a postat Alina Eremia

Frumoasa Alina Eremia ne-a obișnuit cu aparițiile ei sexy, fiind una dintre cele mai frumoase cântărețe din showbiz-ul românesc.

Într-un body negru, mulat, cu bustul la vedere. Ce fotografii incendiare a postat Alina Eremia

antena 1

Alina, în vârstă de 27 de ani, a început anul nou arzând o foaie pe care a scris 2020, mulțumindu-i anului ce a trecut pentru lecții. În prima zi a anului, frumoasa blondă a postat pe pagina sa de Instagram cu 1,9 milioane de urmăritori fotografii din parc, făcând sport. Îmbrăcată în niște colanți, un hanorac și o geacă supra-dimensionată, Alina a făcut mișcare în aer liber.

Pentru a ne arăta tuturor rezultatele, frumoasa cântăreață s-a fotografiat într-un body negru, extrem de sexy. Fotografia a adunat peste 44.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore, semn că urmăritorii ei adoră pozele în care vedeta își etalează formele. Body-ul mulat îi scoate în evidență bustul și picioarele suple, având o siluetă divină.

Dă swipe pentru a vedea fotografia completă

Alina Eremia și iubitul ei

Alina Eremia a fost recent plecată în vacanță, în Maldive, destinație unde s-a relaxat alături de iubitul ei. Artista a publicat pe contul de Instagram o mulțime de imagini din paradis, iar pozele au strâns zeci de mii de like-uri în timp record.

Alina Eremia și Edi Barbu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și asta se observă numai privind fotografiile în care se află împreună.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Alina Eremia a postat pe Instagram o imagine din Maldive, în care este ținută în brațe de iubitul ei în vârstă de 30 de ani: „Persoana pe care o chem când sunt tristă, dar și când sunt fericită”, este descrierea care însoțește fotografia.

Alina și Edi s-au cunoscut în sala de sport și din 2017 locuiesc împreună. Între cei doi este o diferență de vârstă de 4 ani.

„Cel mai mult îl iubesc atunci când suntem noi doi, pentru că se simte cel mai mult în largul lui. Ce apreciez cel mai mult la el este autocontrolul. Are o putere fantastică de a-și impune ceva și de a nu se abate de la acel lucru”, povestea Alina Eremia, într-un interviu acordat pentru Unica, în urmă cu doi ani.

Iubitul Alinei Eremia este pasionat de sport, iar acest lucru este evident numai privindu-i trupul musculos. De la tras de fiare, box, până la surfing, canotaj și chiar la săritul cu parașuta, iubitul Alinei Eremia este o persoană extrem de activă.

„Principala lui calitate… nu mă pot decide între inteligență, faptul că pune pasiune în tot ce face sau mentalitatea lui. Ocupațiile lui preferate sunt sportul, sporturile extreme și cititul”, declara Alina Eremia despre iubitul ei.

Ultimele știri