Căutare Live

Declarațiile Irinei Tănase după ce s-a scris că Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de ea. Ce spune tânăra

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-ar fi despărțit, scrie Cancan. Separarea ar fi fost cu scandal și s-ar fi produs din cauza infidelității. Iată ce spune tânăra despre zvonurile apărute.

În urmă cu câteva luni, Irina Tănase aștepta ca Liviu Dragnea să se întoarcă acasă după condamnarea la închisoare. La eliberare, femeia venea și-l lua la locuința cumpărată de cunoscutul politician pe numele ei

Hepta.ro

În urmă cu câteva luni, Irina Tănase aștepta ca Liviu Dragnea să se întoarcă acasă după condamnarea la închisoare. La eliberare, femeia venea și-l lua la locuința cumpărată de cunoscutul politician pe numele ei.

”Mă duc să-mi iau bărbatul acasă”, spunea atunci tânăra care i-a fost alături lui Liviu Dragnea atât în cele mai bune momente, cât și în cele grele.

Totuși, fericirea simțită la revenirea acasă nu ar fi durat mult. Cel puțin așa spun sursele Cancan, care au dezvăluit faptul că Liviu Dragnea și Irina Tănase au ajuns la despărțire.

Nu orice separare, ci una cu scandal. Politicianul și-ar fi făcut bagajele și a părăsit-o pe Irina, despre care se spunea, acum câteva luni, că este însărcinată cu pruncul lui.

Citește și: Fără iubită şi în spatele gratiilor. Aşa şi-a petrecut aniversarea celor 58 de ani fostul lider al PSD

De ce s-ar fi despărțit Liviu Dragnea de Irina Tănase

În 2017, Liviu Dragnea apărea cu frumoasa Irina Tănase la braț. Cei doi nu păreau deranjați de diferența uriașă de vârstă dintre ei: 30 de ani. De atunci, Liviu și Irina au fost de nedespărțit.

Chiar și în perioada când Dragnea a fost după gratii, el s-a bucurat de sprijinul tinerei. Pe atunci, frumoasa blondină posta des mesaje pentru bărbatul pe care-l iubea.

Ba mai mult, Irina îl vizita des și nu o dată a cerut eliberarea lui. Acum însă, Liviu Dragnea ar fi decis să pună punct poveștii de dragoste.

Publicația Cancan scrie că bărbatul și-a făcut bagajele și a lăsat-o pe Irina în casa pe care ea a cumpărat-o cu banii lui. Mai mult, i-ar fi dat block tinerei pe toate rețelele sociale pentru că nu ar mai vrea să audă de ea după ce l-ar fi înșelat cu un fost iubit.

Citește și: Ce făcea Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, în timp ce acesta se află la închisoare! Pozele au apărut pe Instagram

Reacția Irinei Tănase la zvonurile că Liviu Dragnea ar fi părăsit-o

Citește și
imagine cu daniel onoriu in masina, poarta un tricou negru
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă, s-a trezit din comă după 55 de zile. Pilotul de raliuri era în stare critică
colaj delia
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
Ipostaza incendiară în care Delia apare foarte rar. Cum arată vedeta în costum de baie, la mare
colaj de fotografii cu liviu varciu, anda calin iubita lui si fata lor
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Cum arată vila de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Ar fi primit 50.000 de euro împrumut de la Nea Marin
Mai multe articole

Irina Tănase a fost contactată de jurnaliștii Cancan, însă a negat despărțirea. Ea a recunoscut că nu se află acasă la Liviu Dragnea.

”Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Da.. Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a zis Irina Tănase despre despărțire potrivit sursei citate.

Când a fost rugată să-l dea la telefon pe Liviu Dragnea, ea le-a sugerat jurnaliștilor să-l contacteze. Când aceștia i-au spus că nu răspunde, ea a zis: ”O să-i spun când o să-l văd”.

Momentan, conturile de social media ale Irinei sunt dezactivate.

Cum a ajuns Gina Pistol în televiziune: „Zici că povestesc din altă viață”. Ce a dezvăluit vedeta: „Nu mi-ai spus niciod... Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii c...
Ultimele știri