Căutare Live

Delia, alintată de soarele grecesc. Artista se răsfață în Mykonos și atrage toate privirile. Fotografia care face ravagii pe Facebook: "Fată dragă, ești demențială! Nici femeile care merg la sală nu arată ca tine"

Se ştie, deja, că Delia este pasionată de călătorii şi, de fiecare dată, când prinde puţin timp liber, dă fuga peste graniţă. De data aceasta, artista a ales Grecia. Mai exact, superbul Mykonos.

Se ştie, deja, că Delia este pasionată de călătorii şi, de fiecare dată, când prinde puţin timp liber, dă fuga peste graniţă. De data aceasta, artista a ales Grecia. Mai exact, superbul Mykonos.

Într-un costum de baie auriu, jurata de la X Factor s-a lăsat alintată de razele soarelui şi de obiectivul aparatului de fotografiat. Bronzul auriu îi pune în evidenţă corpul parcă sculptat, iar fanii nu au putut trece cu vedere o asemenea imagine.

"Cum poți să arăți așa de bine, fără să mănânci grăunțe?!!", "Fată dragă eşti demenţiala, pe bune. Nici femeile care merg la sală nu arată ca tine", "Delia, tu realizezi cât de darnic a fost Dumnezeu cu tine?", au scris admiratorii pe Facebook. Iar comentariile au tot curs.

Supermodelul Naomi Campbell arată extraordinar la cei 47 de ani! Poate face concurență oricărui acrobat... Actriţele care sunt URÂTE în filme, dar arată demențial în realitate! Nu, nu doar „Betty cea urâtă” s-a schimonosit de a...
Ultimele știri