Căutare Live

Delia, urarea emoționantă pe care i-a făcut mamei sale de ziua ei. Cum arată acum Gina Matache

Delia, faimoasa artistă și jurată a emisiunilor X Factor și iUmor, a postat în urmă cu puțin timp pe Insta Stories, o fotografie cu mama ei în care îi ura “la mulți ani”. Gina Matache, cântăreață de muzică popular, apărea în noua fotografie alături de cealaltă fiică a ei, Oana.

Delia, faimoasa artistă și jurată a emisiunilor X Factor și iUmor, a postat în urmă cu puțin timp pe Insta Stories, o fotografie cu mama ei în care îi ura “la mulți ani”. Gina Matache, cântăreață de muzică popular, apărea în noua fotografie alături de cealaltă fiică a ei, Oana.

Profimedia

Delia se laudă cu cea mai important femeie din viața ei, mama sa. Frumoasa Gina Matache arată excepțional, deși are o vârstă onorabilă, având în vedere că Delia, fiica ei cea mare, are 39 ani. Delia nu postează des fotografii cu mama ei, dar se mândrește cu aceasta.

Gina Matache a împlinit 58 ani

Gina Matache este o artistă de excepție, dar puțini știu acest lucru. Femeia, în vârstă de 58 ani, se mândrește cu cele două fiice ale sale. Oana și Delia au moștenit cele mai frumoase trăsături de la mama lor.

Gina Matache s-a despărțit de tatăl fetelor ei în 2004, când acesta a ales viața monahală. Mama Delia s-a recăsătorit cu instrumentistul Jan Mocanu, dar și relația cu acesta s-a sfârșit. Din păcate, cei doi au ales drumuri separate în 2016, după 10 ani de mariaj. Se pare că Jan Mocanu începuse o relație cu o altă femeie.

Citește și: Delia, fotografiată așa cum fanii nu au mai văzut-o până acum: „În sfârșit mama Deliei e mulțumită”

Diagnosticul crunt pe care l-a primit Gina Matache

În 2019, Gina Matache a trecut prin momente grele când medicii i-au descoperit o tumoră benignă la brațul drept. Ea a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, iar apoi a urmat o perioadă de recuperare. În acea perioadă, ea a beneficiat de sprijinul necontenit al celor două fiice, în special pentru că îi era dificil să își folosească mâna dreaptă.

Se pare că și în prezent, la doi ani după descoperirea bolii, Gina încă are dureri cumplite. Cu toate acestea, femeia a declarat că a renunțat la tratament pentru că nu simțea că o ajută. Gina a spus că preferă să se bucure de viață și să încerce să uite de boală, potrivit Viva.

Citește și: Cum arată azi copiii Oanei Matache, sora Deliei. Jurata X Factor are doi nepoți superbi

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face', a spus mama Deliei, Gina Matache, la Showbiz Report, de la Antena Stars cu câteva luni în urmă.

„Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament', a mai adăugat mama Deliei, potrivit Spynews.

Dana Budeanu, mesajul emoționant transmis fiicelor ei chiar de ziua lor. Cum arată gemenele... Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pe rețelele de socializare în plină despărțire de Laurențiu Reghecampf. Ce transmite...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x