Căutare Live

Denisa Răducu va primi vizita doctorului din Israel! Israela: "Medicul a spus că ceea ce are artista este mai grav, dar poate fi ajutată"

Israela a trimis analizele Denisei Răducu, primite de la iubitul artistei, singurul care luptă pentru viața ei, la un medic din Israel care o poate salva de la moarte.

"Medicul a spus că ceea ce are artista este mai grav, dar poate fi ajutată", a declarat, îndurerată, vedeta. Israela spune că timp de două luni şi jumătate, Denisa şi familia ei au pierdut timpul. Puteau să grăbească lucrurile pentru că pierderea de timp poate fi fatală. Cu toate astea, Israela e optimistă și crede că Denisa mai poate fi salvată.

Margherita a fugit la mare ca să se întâlnească cu Giani Kiriță: "Suntem căsătoriți de trei ani. Nea Mărin ne-a cun... Black Eyed Peas a rămas fără Fergie. Artista a părăsit trupa în care s-a consacrat, spre dezamăgirea fanilor. Will.i.am ...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri