Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Detalii șocante despre starea de sănătate a Ionelei Prodan. Nu mai poate vorbi, iar singurele lucruri pe care și le amintește sunt versurile cântecelor!

Starea de sănătate a celebrei cântărețe, Ionela Prodan, este critică. Duminică dimineața, artista a fost găsită de către fiica sa, ANa Maria, într-o stare cumplită. Potrivit unor surse demne de toată încredere, Ionela Prodan și-a petrecut seara de sâmbătă alături de fata ei, iar duminică dimineața, Ana a găsit-o cu o pareză facială periferică și cu o stare generală proastă.

Cele două au părăsit locuința de la Snagov și au ajuns la Spitalul Floreasca, dar aici nu au izbutit să o interneze din cauza lipsei de locuri. Nebunia a continuat, Ionela Prodan fiind internată, în cele din urmă, la Spitalul Elias. Potrivit acelorași surse, starea generală a artistei este precară, aceasta nereușind să-și amintească decât versurile cântecelor sale pe care se chinuie să le articuleze.

Se pare că venirea Ancăi, fata cea mare a cântăreței i-a produs o stare de bine: „S-a bucurat s-o vadă pe Anca, dar este extrem de nervoasă pentru că nu poate vorbi. Nu își amintește aproape nimic, cu excepția versurilor cântecelor sale. Din fericire, pe Ana Maria și pe Anca le recunoaște. Partea stângă este paralizată în totalitate. Se chinuie să-și amintească unele detalii. Dacă una dintre fete părăsește rezerva în care se află sub observație medicală devine agitată și chiar plânge”, ne-au transmis persoane apropiate familiei Prodan.

Recomandari