Divorțul costisitor al artistei Adele. Ce avere enormă trebuie să împartă cu fostul soț

Adele, una dintre cele mai cunoscute artiste din întreaga lume, trece acum printr-un divorț costisitor cu fostul soț, Simon Konecki.

Adele trebuie să își împartă averea enormă cu fostul soț, Simon Konecki

Getty Images

Adele a câștigat faima la nivel mondial după numeroasele sale albume de succes și numeroasele hituri care s-au auzit în întreaga lume. De la Rolling in the Deep, la Hello, melodiile artistei i-au adus o avere fantastică, pe care trebuie, însă, să o împartă acum cu fostul soț, Simon Konecki.

Potrivit surselor, scrie Daily Mail, după câțiva ani de căsătorie, cei doi au decis să se despartă amical, însă lucrurile au fost îngreunate în momentul în care au început să împartă averea artistei, motiv pentru care au fost chemați mediatori la procedurile de divorț.

Ce avere are artista Adele

În vârstă de 32 de ani, Adele a reușit să strângă o avere fantastică în anii în care a încântat publicul din întreaga lume cu melodiile sale.

Citește și: Cum arată și ce mărturisiri a făcut Adele despre viața ei amoroasă după divorț

Potrivit Daily Mail, artista e forțată acum să își împartă averea fantastică de peste 190 de milioane de dolari cu fostul soț, Simon Konecki, CEO-ul unui ONG din Marea Britanie, ce a fost educat la școala prestigioasă Eton.

Vezi cum arată Simon Konecki, fostul soț al artistei Adele, în GALERIA FOTO

Deși despărțirea celor doi a fost amicală la început, se pare că discuțiile au devenit atât de tensionate pe perioada divorțului încât au fost necesari mediatori pentru a putea împărți bunurile și averea cuplului.

După ce cuplul a decis ca fiul lor, Angelo, să fie în custodie comună, probleme se pare că au început când s-a ajuns la împărțirea bunurilor.

”Au zis clar că nu vor să asmute avocații asupra celuilalt, dar procesul nu a fost tocmai lin,” a declarat o sursă. ”Prioritatea e să asigure bunăstarea fiului lor, Angelo.”

”Primul lucru la care au căzut de acord a fost custodia comună și, de atunci, a fost vorba despre împărțirea finanțelor conjugale într-un mod corect.”

”Din fericire, au ajuns acolo fără să fie cazul unui proces public, injurii sau acuzații scandaloase, și asta le oferă cea mai bună șansă să aibă o relație bună pe viitor.”

Deși Adele are o avere mai mare decât fostul ei soț - câștigă 82 de mii de dolari pe zi - Simon are și el o avere de 2.7 milioane de dolari.

Se pare că Adele și fostul ei soț nu au semnat un contract prenupțial înainte de căsătorie. Cei doi au anunțat că se despart în luna aprilie a anului 2019 și Adele a intentat divorț 5 luni mai târziu.

Citește și: Adele, prima apariție televizată după slăbirea dramatică. Artista e greu de recunoscut

În trecut, Adele a mărturisit că inima i-a fost frântă de mai multe ori, o data la 19, apoi la 21 și ultima data la 25, acestea fiind și titlurile primelor trei albume ale sale. Adele a spus în glumă că s-ar înscrie la Love Island pentru a concura pentru inima lui Ben K, visând că el va fi dragostea vieții ei. Ea a încercat să îl curteze cu faimoasele sale piese “Hello” și “Someone like you”.

Ultimele știri