Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

S-a căsătorit cu o blondă superbă, cu 30 de ani mai tânără decât el! I-ar putea fi tată! Cum a reușit să o cucerească. „Am știut că el e când…” – Foto

DJ Tiesto s-a însurat cu modelul Annika Backes, cu aproximativ 30 de ani mai tânără decât el, într-o ceremonie ce a avut loc într-un hotel de lux din statul american Utah. Olandezul a făcut un gest inedit pentru mireasa lui, surprinzându-și cei 80 de invitați.

DJ Tiesto s-a însurat cu modelul Annika Backes, cu aproximativ 30 de ani mai tânără decât el, într-o ceremonie ce a avut loc într-un hotel de lux din statul american Utah. Olandezul a făcut un gest inedit pentru mireasa lui, surprinzându-și cei 80 de invitați.

DJ-ul olandez, al cărui nume real este Tijs Michiel Verwes, şi modelul Annika Backes au închiriat, pentru evenimentul ce a avut loc sâmbătă, hotelul de lux Amangiri.

„Las Vegas e un oraş care ne place amândurora, aşa că am început să cutăm acolo un loc potrivit. Însă, ulterior, am hotărât că vrem ca ceremonia să aibă loc undeva departe, într-un loc rupt de lume. Iubim liniştea, iar decorul pare desprins de pe o altă planetă. Contrastul dintre arhitectură şi deşert este perfect. Am vrut un cadru romantic, extravagant, natural şi intim, aşa că am închiriat întregul resort pentru weekend", a explicat Annika Backes.

DJ Tiesto și Annika Backes s-au căsătorit după patru ani de relație și au sărbătorit alături de 80 de invitaţi. DJ Coleman a mixat pe parcursul evenimentului.

Cum și-a surprins DJ Tiesto mireasa și invitații

„După ce toată lumea a ajuns în sala de recepţie, locul în care a avut loc şi ceremonia noastră, totul s-a transformat complet. Am făcut un tunel din oglinzi care duce la o sculptură în gheaţă cu iniţialele noastre", a povestit DJ Tiesto despre nunta lui.

Totodată, DJ Tiesto i-a făcut o surpriză lui Backes, compunând o piesă special pentru căsătoria lor.

„Unul dintre momentele mele preferate a fost să ascult piesa pe care Tijs a compus-o pentru mine. Este intitulată «A Million Years» şi m-a lăsat complet surprinsă. A fost distactiv să dansăm împreună pe această piesă, iar invitaţii au iubit momentul", a povestit model Annika Backes.

DJ Titesto, care a ocupat poziţii fruntaşe, ani la rând, în DJMag Top 100, a fost dintotdeauna descris de fani ca un artist care îşi transpune sentimentele prin intermediul muzicii pe care o mixează.

Modelul Annika Backes l-a întâlnit pe DJ Tiesto într-un restaurant din New York, în 2015. Cei doi s-au logodit în noiembrie.

„Am început să ne vedem în următoarele două luni și am decis să merge împreună la Coachella. Am petrecut minunat weekendul la festival, doar noi doi. Nu ne-am săturat unul de altul nicio secundă și chiar ne-am întors împreună la New York, fără să ne dorim să ne despărțim. Atunci ne-am dat seama că suntem amândoi îndrăgostiți”, a povestit modelul Annika Backes.

Tijs Michiel Verwest, cunoscut cu numele de scenă Tiesto, şi-a început cariera în 1985, lansându-se în perioada în care stilul progressive cu elemente trance cunoştea cea mai mare expansiune. Tiesto a ajuns de la turnee mondiale la a fi primul DJ care a mixat la Jocurile Olimpice, în 2004, în faţa a milioane de spectatori şi telespectatatori, câştigând majoritatea premiilor destinate muzicii dance şi trance. Tiesto este, cu siguranţă, unul dintre cei mai iubiţi DJ-i, producători şi remixeri ajunşi vreodată în spatele platanelor.

Recomandari