Se întâmplă în locuința regretatei Stela Popescu; „Nu cred că mai rămân în această casă!”

 

Imobilul ultracentral în care a locuit regretata Stela Popescu ar putea ajunge în curând la vânzare. Fiica actriţei, Doina Maximilian (63 de ani), s-a mutat acum un an şi trei luni în vila din zona Grădina Icoanei şi a avut numai necazuri cu instalaţiile sanitare. Valoarea proprietăţii depăşeşte 300.000 de euro.

Imediat după moartea Stelei Popescu, pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani, fiica ei adoptivă, Doina Maximilian, s-a mutat în imobil şi de atunci au început problemele. „Mă simţeam mai în siguranţă când era Stela lângă mine şi aveam cui să îi spun necazurile şi bucuriile mele”, a declarat fiica actriţei pentru Click!. În calitate de unică moştenitoare a bunurilor actriţei, Doina Maximilian a devenit proprietara unui bloc, a unei vile din Crevedia, a uneia în staţiunea 2 Mai şi a unui conac unde Regina Comediei a locuit până în ultima clipă a vieţii.

În vila din zona Grădina Icoanei, evaluată la peste 300.000 de euro, Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral masiv şi a fost găsită fără suflare chiar de fiica ei. Deşi s-a mutat imediat în casa părintească, Doina Maximilian a mărturisit pentru Click! că se gândeşte să-şi facă bagajele şi să plece cât mai repede din locuinţă.

„De când a murit Stela e o altă existenţă pentru mine, e totul mult mai apăsător. Am fost ca şi copilul ei, ea e o parte din mine. I-am făcut pomana de un an alături de familie şi de cei apropiaţi. Nu ştiu dacă o să stau în continuare în casa Stelei. E o locuinţă veche, are probleme cu instalaţia plus altele pe care prefer să nu le detaliez”, a declarat Doina Maximilian pentru Click!.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI