Dominic West, poză neașteptată cu soția lui după ce a înșelat-o cu Lily James. Ce imagine a trimis apropiaților de sărbători

Dominic West a făcut o mișcare complet neașteptată de sărbători, după ce și-a înșelat soția cu o colegă de platou mult tânără decât el, Lily James.

Dominic West s-a fotografiat alături de familia lui, cu ocazia sărbătorilor din 2020, după scandalul în care a fost implicat cu Lily James

Antena 1

Dominic West și Lily James au apărut în publicații din întreaga lume în ultima perioadă, după ce au fost surprinși în ipostaze tandre în timpul unor filmări.

West, în vârstă de 51 de ani, e căsătorit cu Catherine Fitzgerald, în vârstă de 49 de ani. Cei doi au împreună 4 copii, pe care îi cresc în castelul din Irlanda, Glin Castle, ce a fost moștenit de Catherine.

După ce West a fost prins înșelându-și soția, mulți au crezut că nu va mai dura mult până la încheierea căsniciei sale, însă noua imagine publicată de el a dat de gândit.

Dominic West, fotografie de Crăciun cu familia lui

Dominic West s-a reunit cu soția sa, Catherine Fitzgerald, și cei 4 copii ai lor la castelul familiei, Glin Castle, unde au realizat și imaginea lor de Crăciun, o tradiție în țări precum Marea Britanie, scrie E!Online.

Citește și: Și-a înșelat soția cu colega de pe platourile de filmare. În ce ipostaze sexy s-a fotografiat Dominic West cu Lily James

Contul oficial al castelului, de pe Instagram, a publicat imaginea alături de mesajul ”Crăciun fericit de la Glin Castle” (trad. ”Happy Christmas from Glin Castle”).

Dominic West a fost implicat într-un scandal cu Lily James

Portretul de familie a apărut după luni de zile în care actorul, cunoscut pentru rolul său din Aventura (The Affair), a fost subiectul unui scandal ce a implicat-o și pe tânăra actriță Lily James.

Lily james, care a devenit cunoscută în întreaga lume cu ajutorul unor roluri din filme precum Cenușăreasa și Mamma Mia: Here We Go Again! și urmează să o interpreteze pe Pamela Anderson într-un peliculă în care va juca și Sebastian Stan.

În Cenușăreasa, James joacă alături de Richard Madden, cunoscut pentru rolul său din serialul fenomen Game of Thrones.

West, în vârstă de 51 de ani, a fost fotografiat în Italia, în luna octombrie în timp ce o săruta pe colega sa de platou, Lily James, în vârstă de 31 de ani.

Citește și: Dominic West și-a recunoscut sentimentele după ce a fost prins cu amanta. Ce se va întâmpla cu căsnicia actorului

La doar 48 de ore de la publicarea imaginilor, West și soția sa au apărut în fața casei sale și s-au sărutat în fața fotografilor.

Mai mult, au lăsat și un bilet pentru fotografie, pe care au scris: ”Mariajul nostru e puternic și suntem în continuarea împreună. Mulțumim.” (trad. "Our marriage is strong and we're very much still together. Thank you.”).

În acea perioadă, o sursă apropiată a lui Lily James a dezvăluit că actrița a fost extrem de rușinată de faptul că a fost implicată cu un bărbat însurat.

”A fost șocată când a văzut pozele și povestea lui că e fericit în căsnicie,” a declarat apropiatul lui Lily James despre relația ei cu Dominic West, scrie E!Online. ”Vrea să dispară totul și stă mai ascunsă, sperând că o să treacă repede.”

Ultimele știri