Dorian Popa a făcut cerere oficială să-și schimbe numele. Cum vrea să se numească vedeta

Dorian Popa a făcut cerere oficială pentru a-și schimba cel de-al doilea prenume cu unul cu care publicul îl identifică. Vedeta vrea ca expresia care l-a făcut celebru să facă parte din numele său.

Dorian Popa a făcut cerere oficială să-și schimbe numele

Antena 1

Potrivit unei cereri publicate în Monitorul Oficial, Dorian Popa nu mai vrea ca al doilea prenume al său să fie Laurențiu.

Vedeta a cerut oficial ca numele să-i fie schimbat în Popa Dorian-Hâtz.

Cum vrea să se numească Doian Popa

„Popa Dorian Laurenţiu, cu domiciliul în (...) judeţul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, (...) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurenţiu în acela Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, potrivit unui anunţ publicat în Monitorul Oficial.

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Andreea Bălan, moment incendiar cu Dorian Popa. Ce au putut să facă pe scenă

După ce Dorian Popa a devenit cunoscut pentur publicul din România, s-a remarcat și cu expresie cu care fanii îl identifică acum pe artist. „Hâtz, Johnule” este expresia lui Dorian Popa care a devenit și titlu de piesă. Dorian Popa a cerut acum ca „Hâtz” să facă parte și din numele său.

De ce îl cheamă Chelutzu pe câinele lui Dorian Popa. Ce a povestit artistul despre prietenul său patruped

Dorian Popa este cântăreț, actor în serialul Sacrificiul, influencer și în ultima perioadă l-a arătat publicului și pe câinele său, Chelutzu, care a devenit și el subiectul a două piese lansate de Dorian Popa. „Înoată Chelutzu” și „Chelutzu cu brădutzu”.

Citește și: Alina Eremia a fost iubita lui Dorian Popa? Adevărul despre relația lor

Dorian Popa a povestit despre momentele dificile prin care a trecut cu animalul de companie atunci când l-a adoptat, însă timpul a trecut și câinele lui este unul dintre cele mai frumoase exemplare de bulldog francez.

Citește și: Cum a apărut iubita lui Dorian Popa, la ore târzii din noapte! Babs i-a lăsat mască pe șoferi

„Avea o blană îmbâcsită și când puneai mâna pe el și îl mângâiai, mâna ți se încărca cu sebum. Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse, ficatul era mărit. Este foarte simplu, eu când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată. Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci”, a povestit Dorian Popa pentru Click!

Dorian Popa este Mario în serialul Sacrificiul

Dorian Popa este interpretul personajuli Mario în serialul sacrificiului, despre care a mărturisit că i s-a potrivit mănușă.

Citește și: Totul despre familia lui Dorian Popa. Pe mama lui o cunoastem toți, dar iată ce se știe despre fratele și tatăl artistului

„Îmi place foarte mult pentru că îmi dă şansa de a-mi aduce foarte multe replici de acasă, foarte multe cuvinte sunt de la mine. Am câteva expresii pe care le-am împrumutat personajului şi la auzul cărora râde tot platoul. Unul dintre ele este „şarpe-miu”, a povestit Dorian Popa.

Citește și: Dorian Popa, despre rolul său din serialul „Sacrificiul”: „Eu sunt cel mai gălăgios de pe platou!”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri