Dornică să devină mamă, Oana Lis a luat o decizie radicală: «Vreau să fac inseminare artificială!» Abia ieșit din spital, Viorel Lis se opune vehement!

Anul 2017 nu a fost unul prea bun pentru Oana și Viorel Lis care au trecut prin momente grele. Cu toate astea, blonda nu a renunțat la un mare vis: acela de a deveni mamă!

Anul 2017 nu a fost unul prea bun pentru Oana și Viorel Lis care au trecut prin momente grele. Cu toate astea, blonda nu a renunțat la un mare vis: acela de a deveni mamă!

Viorel Lis, în stare gravă. Medicii s-au crucit când au văzut de ce suferă în realitate fostul primar!

Speriată că va rămâne singură după ce fostul edil al Capitalei a stat mai mult prin spitale și a fost supus unei intervenții chirurgicale, dorința Oanei de a aduce un bebeluș pe lume a devenit și mai arzătoare! Cu toate astea, Viorel, soțul ei, aflat o vârstă venerabilă, nu este de acord cu dorința soției sale mult mai tinere.

Oana Lis se consideră erou național

"Eu vreau, dar nu am susținerea lui Viorel. O să mă inseminez, te anunț public. Poate sunt gravidă și acum", a spus Oana Lis la "Xtra Night Show". Viorel Lis se opune și a spus că ar prefera să adopte, dar soția ar trebui să fie cea care are grijă de copil.

"Pentru o periodă scurtă e interesant, dar fetelor nu le recomand sa-şi caute un bărbat mai bătrân. Sunt lucruri frumoase care la început iau ochii, dar după 20 de ani eu sunt erou naţional, vreau medalie de onoare", a mai adăugat Oana, dându-le un sfat sincere tuturor domnișoarelor din România, ispitite de bani și reputație.

Cert e că Oana Lis nu mai poate da timpul înapoi, însă vrea să facă tot posibilul să fie mamă!

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri