Căutare Live

Prințul William și Kate Middleton, dovadă rară de afecțiune în public. Cum au fost surprinși

Prințul William a fost surprins de fotografii publicațiilor făcând un gest foarte frumos pentru Kate Middleton, soția sa, la scurt timp după ce au aterizat în Durham.

Prințul William a fost surprins de fotografii publicațiilor făcând un gest foarte frumos pentru Kate Middleton, soția sa

Getty Images

Cuplul a aterizat pe Aeroportul Teesside pentru a participa la primul angajament regal, din acest an, care are loc în afara Londrei. Acolo, au fost întâmpinați de mai multe persoane, printre care se aflau și jurnaliști.

Cum era de așteptat, fotografii prezenți au capturat momentul. În imagini, Kate Middleton apare salutând mulțimea care se adunase pentru a-i întâmpina.

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni închiși la culoare și un pulover crem, Ducesa de Cambridge își ține haina pe brațul drept, în timp ce-l folosește pe stângul pentru a le mulțumi celor prezenți. Kate zâmbește larg, iar Prințul William o ajută și îi ține geanta.

Citește și: De ce Prințul Harry nu i-a văzut pe copiii ducilor de Cambridge când a fost în Marea Britanie

Cei doi nu poartă măști, spre deosebire de celelalte persoane care îi urmează.

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în 2011

Kate Middleton și William s-au cunoscut la Universitatea St. Andrews în 2001. Amândoi locuiau în reședința St Salvator's Hall, dar abia în 2002 și-au dat o șansă ca parteneri.

Ducesa a atras atenția viitorului soț când a defilat în cadrul unui eveniment caritabil. Pe atunci, Kate se întâlnea cu un fost student al instituției de învățământ.

După ce s-au despărțit, relația cu William a debutat atât de repede, încât în anul doi de facultate deja împărțeau același apartament.

Citește și: La ce suma e estimat "bolidul" lui Kate Middleton și William. Cum arată mașina Ducelui și a Ducesei de Cambridge

La opt ani de la momentul întâlnirii lor și numeroase speculații, Prințul William și Kate Middleton și-au oficializat relația în noiembrie 2010.

Cei doi au făcut anunțul în cadrul unui interviu difuzat pe ITV. La acel moment, Kate a purtat faimoasa ei rochie Issa, de un albastru regal.

Cei doi au povestit că William a pus marea întrebare cu câteva săptămâni înainte, în timp ce se aflau în vacanță cu prietenii. Deși vorbeau de ceva vreme despre acest momente, Ducesa a fost luată prin surprindere de propunerea Prințului.

În 2011, cei doi s-au căsătorit și în scurt timp au devenit părinți. În prezent, Kate Middleton și Prințul William au trei copii: George, Charlotte și micuțul Louis, care recent a împlinit trei ani.

Cum arată acum și ce mai face Mirela Stoian. Actrița a făcut spectacol cu rolul său din "Vacanța Mare"... Anda Adam și-a serbat ziua de naștere. Cum arată vedeta la 41 de ani, într-o rochie care lasă totul la vedere...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x