Gustarea preferată a Prințesei Charlotte. Ce aliment banal adoră micuța ducilor de Cambridge

Prințesa Charlotte are șase ani și, deși nu îi seamănă fizic lui Kate Middleton, micuța i-a moștenit gusturile în materie de mâncare. Fetița adoră un aliment pe care și soția Prințului William îl preferă.

Prințesa Charlotte are șase ani și, deși nu îi seamănă fizic lui Kate Middleton, micuța i-a moștenit gusturile în materie de mâncare

Getty Images

În timp ce vizita școala primară Lavender din Enfield, Kate Middleton a dezvăluit care este gustarea pe care fetița sa o iubește. Cum era de așteptat, alimentul este unul potrivit pentru o figură regală.

În timp ce discuta despre salatele pe care le face acasă, Ducesa de Cambridge a menționat că singura sa fiică îi împărtășește dragostea pentru măsline.

Informația a apărut pe contul de Twitter al Rebeccăi English: ”Ducesa de Cambridge a dezvăluit astăzi că fiica ei, Prințesa Charlotte, iubește măslinele și că o încurajează atât pe ea, cât și pe Prințul George să gătească împreună.”

Citește și: Meghan Markle, din nou în atenția Familiei Regale. Ultimul său gest abuzează de titlul care "nu i se cuvine". Ce a putut să facă

”Am făcut împreună paste cu brânză zilele trecute”, a povestit Kate Middleton.

Alimentul pe care Prințul Louis îl consumă regulat și cu plăcere

Dar Charlotte nu este singurul dintre copiii Prințului William și al lui Kate Middleton care au gusturi sofisticate în materie de mâncare. Se pare că micuțului Louis îi place la nebunie și sfecla roșie.

Cu puțin timp înainte de Crăciunul din 2019, Ducesa spunea: ”Avem morcovi, fasole, sfeclă roșie - unul dintre favorite - Louis iubește sfecla roșie.”

Citește și: De ce folosește Familia Regală telefoane vechi, cu fir. Un expert regal a explicat care este motivul

În iulie 2020, publicația Fabulous dezvăluia în exclusivitate că micuții familiei Cambridge aveau propriile rânduri de legume la casa lor din Nortfolk, Anmer Hall, și deveneau competitivi în privința înălțimii răsadurilor.

Prințesa Charlotte, una dintre cele mai nostime figuri regale

Frumoasa Prințesă Charlotte este una dintre figurile nostime ale familiei regale a Marii Britanii, apărând deseori în ipostaze amuzante, alături de frații săi. Nu de puține ori carismatica Charlotte a smuls zâmbete de la Regina Elisabeta a II-a care o îndrăgește foarte mult.

Chiar și în cele mai serioase ipostaze, micuța reușește să îi umple pe toți cei din jurul său de energie, cu râsetele și felul său de a fi foarte zglobiu. Accesează galeria foto pentru o serie de imagini amuzante cu Charlotte.

Ultimele știri