Primul duet Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, "Crăciunul, vine Crăciunul". Cum sună melodia pe care fanii au așteptat-o ani de zile

Fanii i-au tot întrebat pe Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva dacă și când vor face un duet. Ei bine, în emisiunea specială realizată de artist cu ocazia Crăciunului, cei doi soți au lansat prima piesă împreună.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă, mulată, Lavinia Pîrva a pășit în platoul special al emisiunii "Acasă de Crăciun" și a interpretat alături de Ștefan Bănică cea mai recentă melodie de sărbători a artistului, "Crăciunul, vine Crăciunul".

Fanii au așteptat demult o colaborare a celor doi soți și iată că ea a venit de Crăciun, într-un show atipic pe care juratul X Factor l-a pregătit cu gândul la toți cei care își doreau să petreacă alături de el la Sala Palatului, pentru al 19-lea an.

Citește și: Oana Sârbu, reuniune-surpriză cu Ștefan Bănică, "Acasă de Crăciun". Cum arată cei doi, la 34 de ani de la rolurile din Liceenii

"Crăciunul, vine Crăciunul" este o surpriză în stilul lui Ștefan Bănică și a colaboratorilor lui de ani buni, The 50's: "Mi-ați scris, m-ați întrebat când apăreți împreună, când o să cântați împreună. E, uite că se întâmplă chiar de Crăciun".

VEZI MAI MULTE IMAGINI CU LAVINIA PÎRVA ȘI ȘTEFAN BĂNICĂ ÎN GALERIA FOTO

"Acasă de Crăciun" cu Ștefan Bănică și invitații săi, show de excepție pe 25 decembrie

Cu toate că vremurile pe care le trăim ne-au ținut departe unii de ceilalți, Ștefan Bănică i-a invitat pe telespectatori pentru al 19-lea an consecutiv la un show de Crăciun de excepție.

În seara de Crăciun, pe 25 decembrie, ora 23:45, la Antena 1, artistul și invitații săi au oferit momente pline de emoție, bucurie, magie!

"Trăim într-o perioadă în care spectacolele, concertele ne lipsesc, și atunci acest show TV e singura alternativă pentru a rămâne în contact cu publicul meu, care, pentru prima dată în 19 ani, nu poate veni la Sala Palatului. Așa că păstrăm, în această formă, continuitatea tradiției concertelor mele de Crăciun", a spus Ștefan Bănică.

"Ideea e că vom fi din nou împreună în spiritul sărbătorilor de iarnă. Fiind “Acasă de Crăciun”, în show vin colindători, se povestește, se râde, se cântă, apar invitați-surpriză și vedem și cele mai spectaculoase duete, cu artiști excepționali, din istoria recentă a concertelor de Crăciun, cu acea atmosfera live, de vis, care ne lipsește atât de mult în prezent și care completează cu brio conceptul show-ului", a povestit starul înainte de difuzarea emisiunii.

Citește și: Poza publicată de Ștefan Bănică după ce presa mondenă a dat de înțeles că urmează sa divorțeze de Lavinia Pîrva

Show-ul a fost realizat în regim de film, într-un decor superb. Iar juratul X Factor a apărut alături de oameni dragi, prieteni de suflet, dar și o parte din familia sa, care are legătură cu zona artistică.

Ultimele știri