Oana Sârbu, reuniune-surpriză cu Ștefan Bănică, "Acasă de Crăciun". Cum arată cei doi, la 34 de ani de la rolurile din Liceenii

Ștefan Bănică și Oana Sârbu au marcat o generație cu rolurile lui Mihai și Dana în filmul "Liceenii". Alături de Mihai Constantin și Cesonia Postelnicu, cei doi vor rămâne în istoria fimului românesc. Recent, ei i-au surprins pe fani.

Spre încântarea telespectatorilor, Ștefan Bănică și Oana Sârbu au apărut din nou împreună pe micile ecrane, în emisiunea specială "Acasă de Crăciun".

Juratul emisiunii X Factor și solista au ținut publicul în fața televizoarelor pentru a petrece o seară de neuitat. Ei au oferit momente pline de emoție, bucurie și magie!

Citește și: Ștefan Bănică, mesaj emoționant pentru Andrada Precup. Ce a mărturisit artistul despre concurenta pe care a pregătit-o la X Factor 2020

Îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, Oana Sârbu i-a făcut o surpriză de senzație fostului ei partener din "Liceenii" - i-a oferit accesoriul pe care personajul ei, Dana, l-a purtat și în pelicula regizată de Nicolae Corjos.

Cei doi și-au amintit cu plăcere și de momentul în care au cântat împreună celebra melodie "Ani de liceu" la unul din concertele lui Ștefan Bănică. Publicul i-a aplaudat atunci la scenă deschisă și a fredonat alături de ei cântecul din coloana sonoră pe care original l-au interpretat Stela Enache și Florin Bogardo.

"Acasă de Crăciun" cu Ștefan Bănică și invitații săi, show de excepție pe 25 decembrie

În prima noapte de Crăciun, Ștefan Bănică i-a invitat pe telespectatori pentru al 19-lea an consecutiv la un show de Crăciun de excepție, însă diferit de anii trecuți.

De data aceasta, el a pregătit o emisiune specială, realizată în regim de film, într-un decor superb: "Mă bucur să apar alături de oameni dragi, pe care îi iubesc: prieteni de suflet, dar și o parte din familia mea, care are legătură cu zona artistică."

VEZI MAI MULTE IMAGINI CU Ștefan BĂNICĂ ÎN GALERIA FOTO

"O să cânt pentru prima oară alături de soția mea, Lavinia, și o să joc împreună cu băiatul meu, Radu Ștefan. Și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu publicul meu", le-a spus Ștefan Bănică fanilor lui înainte de show.

Citește și: Secretele familiei lui Ștefan Bănică, dezvăluite la „Chefi la cuțite”! Ce s-a aflat despre fiul său

"Crăciunul nu se amână niciodată și mi se pare cu atât mai important anul acesta să nu uităm de tradiții si de normalitate. În felul asta, răspund miilor de mesaje în care m-ați întrebat dacă există vreo șansă să ne întâlnim la concertele de Crăciun în acest an", a mai spus juratul X Factor.

Ultimele știri