Echipa Denisei a lansat un site în memoria regretatei artiste: "Familia doreşte ca Denisa să fie prezentă zilnic. Toţi cei care au iubit-o vor putea asculta aici întregul ei repertoriu muzical"

 

Boala a răpit-o din braţele familiei şi ale fanilor, înainte de vreme, lăsând multă durere în urma ei. Sfâşiată, cei dragi şi-o doresc pe artistă aproape şi ar da orice să o readucă la viaţă. Din păcate, acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată.

Însă, pentru a-şi alina durere, apropiaţii alături de echipa sa au lansat un site, în amintirea celei pe care nu o vor uita niciodată.

"Lansăm www.DenisaMusic.ro în memoria mult iubitei şi regretatei artiste Denişa Raducu Emilia! Familia, sprijinită de casele de producţie muzicală cu care regretata artistă a colaborat, doreşte ca Denişa să fie prezentă zilnic prin vocea ei inconfundabilă în sufletele şi inimile tuturor.

Toţi cei care au iubit-o şi îndrăgit-o, vor putea asculta aici întregul ei repertoriu muzical, cu care ne-a cucerit pe parcursul anilor !  Nu te vom uita niciodată ! #EchipaDenisaMusic".

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe