Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Făcea furori cu piesa Mysterios Girl în anii '90. Cât de schimbat e acum Peter Andre, idolul tuturor adolescentelor acelor vremuri

Peter Andre, al cărui nume real este Peter James Andrea, s-a născut pe 27 februarie 1973. Artistul are origini grecești, însă a crescut în Australia.

Peter Andre, al cărui nume real este Peter James Andrea, s-a născut pe 27 februarie 1973

Profimediaimages.ro

A devenit faimos în anii '90, odată cu lansarea piesei ”Mysterious Girl”. Hitul a ajuns pe locul doi în topurile din Marea Britanie și a avut atât succes, încât albumul s-a vândut în peste două milioane de exemplare în întreaga lume.

În 2004 a început să cocheteze cu televiziunea. Peter a apărut în ”I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!” și a cunoscut-o pe Katie Price, cea care mai târziu i-a devenit soție. Peter a ajuns în finala spectacolului, însă s-a clasat pe locul 3.

Citește și: Marius Moga, schimbare de look spectaculoasă. Cum arată acum "micul Mozart"

După ce s-au căsătorit în 2005, Peter și Katie au avut un reality show pe ITV2. Relația lor s-a finalizat în 2009, moment în care a apărut show-ul ”Peter Andre: The Next Chapter”.

Cum arată Peter Andre în 2020

În prezent, Peter Andre are 47 de ani și o căsnicie fericită. El este tatăl a patru copii: Junior Savva, Princess, Amelia și Theodore.

De asemenea, starul se poate lăuda cu o carieră de succes în televiziune.

Recomandari