Farsa pe care Vlad Gherman le-a făcut-o fanilor lui. "Ea este iubita mea"

Vlad Gherman, cunoscutul actor din serialul Adela, a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram că are acum o nouă iubită, la 5 luni de la despărțirea de Cristina.

Vlad Gherman, cunoscutul actor din serialul Adela, a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram că are acum o nouă iubită, la 5 luni de la despărțirea de Cristina.

Instagram

Când au auzit că Vlad va dezvălui cine e noua lui iubită, urmăritorii artistului au fost curioși să afle pe Insta Story despre cine e vorba, fără să bănuiască faptul că Vlad Gherman le pregătea o farsă.

După ce Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit în luna februarie, cei doi au trecut prin momente dificile, dar au rămas prieteni buni pentru că încă lucrează la multe proiecte împreună.

Farsa pe care Vlad Gherman le-a făcut-o fanilor săi

De curând, Vlad a postat pe Insta Story un mesaj important pentru urmăritorii săi de pe Instagram.

“După atâtea luni de la despărțire în sfârșit pot să vă spun că mi-am găsit o iubită. Doarme. Ea este iubita mea”, spune Vlad Gherman într-un Insta Story în timp ce îl filma de fratele Cristinei Ciobănașu care dormea în patul lui.

Vlad și Tudor Ciobănașu sunt prieteni buni și se cunosc de foarte mulți, având o relație strânsă în special pe parcursul relației de 9 ani a lui Vlad cu Cristina.

Citește și: Poza adorabilă cu Vlad Gherman din copilărie a stârnit admirația fanilor. Cum arăta actorul când era mic

Cum a trecut Vlad Gherman peste despărțirea de Cristina

Vlad Gherman a trecut printr-o perioadă dificilă după despărțirea de cea cu care visa că va trăi alături toată viața.

De atunci au trecut 5 luni, iar Vlad a povestit pe larg ce s-a întâmplat în viața lui și cum a trecut peste despărțirea care l-a afectat în ultimul său vlog. El și Cristina au trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, dar au ales să se despartă pentru a se focusa pe carierele lor și pentru a crește separat.

Despărțirea nu a fost o alegerea prea ușoară pentru niciunul, drept dovadă stă ultima piesă lansată de către Vlad Gherman. Artistul și-a exprimat sentimentele printr-un mod de-a dreptul unic, care a făcut-o mândră pe cea lângă care a stat 9 ani. Piesa tristă „Până să te pierd” a surprins pe toată lumea și a generat o mulțime de reacții pozitive, însă foarte puțini știu cum a reacționat Cristina Ciobănașu atunci când a ascultat-o.

Citește și: Vlad Gherman face noi mărturisiri despre perioada de după despărțirea de Cristina Ciobănașu în noul său vlog

"În primul rând vreau să vă spun că sunt foarte fericit. După despărțire mi-am dorit foarte mult să fac lucruri pe care le-am pus în așteptare o perioadă. Piesa asta s- născut la scurt timp după despărțire. Știi cum e după o dramă? vine mereu un moment creativ, de vârf, iar vârful meu a fost aici. (...) După cum v-ați dat seama este o piesă despre Cris și despre relația mea cu ea.", a mărturisit actorul.

Ultimele știri