Fetița cea mare a Andreei Bălan împlinește astăzi 3 ani. Ce a primit Ella de ziua ei

 
+2 click pentru
galerie

Astăzi este o zi specială în familia Andreei Bălan şi a lui George Burcea! Fiica lor cea mare, Ella Maya, împlineşte vârsta de trei anişori.Jurata "Te cunosc de undeva!" nu a putut trece cu vederea această zi și i-a făcut cadou fetiței ei o petrecere.  

Andreea Bălan a publicat câteva imagini de la petrecere pe rețelele sociale, alături de un mesaj emoţionant pentru fiica ei cea mare.

"Azi, Ella împlineşte 3 ani! Sunt 3 ani minunaţi în care ne-am schimbat fundamental, am devenit mai buni, oferim iubire necondiţionată şi suntem cei mai fericiţi!", a scris Andreea Bălan pe Instagram.

La petrecere, Ella Maya a avut alături mai mulţi copii, alături de care s-a jucat şi s-a bucurat de tort. 

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit pe 15 septembrie

În urmă cu câteva săptămâni, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Pe 15 septembrie s-au cununat religios, iar seara a avut loc petrecerea. Andreea Bălan și soțul ei au avut o nuntă de vis, cu un meniu din care nu au lipsit mâncărurile scumpe și băuturile fine. Totodată, în aceeași zi a avut loc și botezul celei de-a doua fiice a lor, Clara Maria. Nașii de cununie și de botez au fost Aurelian Temișan și Monica Davidescu.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI