Căutare Live

Fulgy, primul interviu după ce s-a zvonit că a fost internat la o clinică de reabilitare. Ce ar fi făcut fiul Clejanilor

Fulgy vorbește despre zvonurile internării la o clinică de reabilitare. Fiul Vioricăi de la Clejani și al lui Ioniță de la Clejani susține că totul a fost o înscenare. Ce ar fi făcut în acest timp.

Fulgy

Instagram

Timp de aproximativ o lună de zile subiectul Fulgy a fost intens discutat în media după ce băiatul a vorbit public despre nenumărate subiecte controversate din viața sa, mai mult acesta a fost prins de oamenii legii sub infulența substanțelor interzise. Tânărul a dispărut brusc după o perioadă de timp și nu a mai apărut în public, moment în care s-a zvonit că ar fi internat la o clinică de dezintoxicare.

După aproximativ trei săptămâni de la declarațiile sale care au uimit lumea showbizului românesc, acesta a apărut din nou în atenția publicului vorbind despre perioada prin care a trecut. Fiul Vioricăi de la Clejani și al lui Ioniță de la Clejani a început prin a-și justifica ținuta pe care a îmbrăcat-o pentru interviu. Fulgy a precizat că mesajul scris în engleză de pe tricoul său ("What is normal anyway?") are ca scop să justifice situația societății actuale: "Mesajul de pe tricoul meu reflectă ceea ce se întâmplă în ziua de astăzi. Ce mai este normal?", a spus Fulgy.

Citește și: Răspunsul Vioricăi de la Clejani după afirmațiile incriminatoare făcute de Fulgy. Ce a spus mama artistului

Fulgy neagă zvonurile că ar fi fost internat într-un centru de dezintoxicare. Ce ar fi făcut, de fapt

Acesta a declarat că se află într-un moment foarte bun la vieții sale: "Mă simt foarte bine, sunt fresh, sunt o persoană optimistă, o persoană pozitivă, mereu a fost așaa. Câteodată am mai căzut și eu în niște mici depresii". Întrebat fiind care a fost cauza depresiilor prin care a trecut, Fulgy a recunoscut că din cauza substanțelor interzise pe care le-a consumat a ajuns să aibă probleme. "Am consumat substanțe interzise. (...) Automat că după ce le lași sunt niște simptome, niște stări peste care am trecut și mulțumesc lui Dumnezeu (...) sunt un om echilibrat, un om pozitiv și un om cu spor de viață", a spus Fulgy de la Clejani.

Tânărul a negat zvonurile conform cărora ar fi fost internat recent într-un centru de dezintoxicare din cauza problemelor cu substanțele interzise și alcoolul. Conform acestuia, a fost tot timpul acasă în prezența familiei sale: ”Nu este adevărat, în tot timpul ăsta am meditat. Am stat în casă puțin departe de social media și tot ce înseamnă pentru că ajunsesm într-un punct în care cuvântul Fulgy a adunat pe net peste 60, 70 de milioane de vizionări și nu mai făceam față la atâtea păreri (...). În ultimele trei săptămâni am meditat la mine în casă alături de familia mea. Mulțumesc lui Dumnzeu că am o mamă, un tată, pot să mă destăinui că orice problemă pe care o am ", a declarat Fulgy pentru Xtra Night Show de la Antena Stars.

Acesta a vorbit și despre momentul când a fost internat la o clinică de reabilitare în Spania și nu s-a sfiit să recunaoscă că a cerut ajutor specializat: "Am fost internat într-un centru de psihologia creierului, despre psihologia oamenilor, despre cauză, despre efect, despre neuroni, despre creier, despre consumul de substanțe, unde mi se pare normal, că dacă tot aveam problema asta cu drogurile, să mă interesez către mine, nu să aștept vreun vrăjitor sau vreo forță mistică să vină", mai spune Fulgy.

Fulgy, dus de agenți la sediul Institutului de Medicină Legală

Fulgy, pe numele său Dan Manole, a fost prins de poliție în urmă cu ceva timpe, fiind sub influența substanțelor interzise la volan, potrivit Observator.

Citește și: Cum justifică Ioniță de la Clejani comportamentul lui Fulgy. Povestea neștiută din spatele evenimentelor recente cu fiul său

Tânărul a fos dus de agenți la sediul Institutului de Medicină Legală pentru recoltare de probe biologice. Se pare că Fulgy nu este singurul din familie care a condus sub influența drogurilor. Și sora sa, Margherita de la Clejani, a fost prinsă de polițiști pentru aceeași faptă în urmă cu 1 an.

Fulgy, în vârstă de 23 de ani, a recunoscut totul atunci când presa l-a surprins ieșind de la Institutul de Medicină Legală, iar el a fost deschis atunci când I s-au adresat întrebări. Părinții lui l-au așteptat afară în mașină. După momentele dificile prin care a trecut Fulgy, mama artistului a simțit nevoia să își apare fiul. Astfel, Viorica a postat pe Insta Stories un mesaj pentru fanii care l-au criticat pe fiul ei.

Citește și
livrator de mancare ce tine in mana o pungă
Și-a comandat mâncare și un sos, dar când a deschis punga a rămas uluită. Peste ce a putut să dea: „Nu mă așteptam!”
Și-a comandat mâncare și un sos, dar când a deschis punga a rămas uluită. Peste ce a putut să dea: „Nu mă așteptam!”
Dorian Popa, suma de bani pe care a scos-o din buzunar pentru a construi complexul lui rezidențial de lângă București
Dorian Popa, suma de bani pe care a scos-o din buzunar pentru a construi complexul lui rezidențial de lângă București
Dorian Popa, suma de bani pe care a scos-o din buzunar pentru a construi complexul lui rezidențial de lângă București
femeie imbracata in verde care se uita in jos
Ea este femeia care își împarte soțul cu alte tinere. Una dintre ele urmează să aducă pe lume copilul partenerului
Ea este femeia care își împarte soțul cu alte tinere. Una dintre ele urmează să aducă pe lume copilul partenerului
Mai multe articole
Megan Fox a recunoscut public că este bisexuală. Bruneta are trei copii și un fost mariaj de 9 ani... Courtney Stodden, "Mireasa Minoră", și-a făcut o schimbare majoră de look. Cum arată acum starul TV...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri