GALERIE FOTO IUTE: Thalia, suavă precum dalia! Amor a la mexicana la 45 de ani!

 
+9 click pentru
galerie

Deși pare greu de crezut, Thalia a ajuns la 45 de ani. ”Regina” muzicii latino și a telenovelelor a vândut peste 40 de milioane de albume și a primit zeci de premii pentru întreaga carieră, fiind cea mai bine plătită actriță dinnfilmele de gen. Căsătorită cu fostul boss ”Sony”, Tommy Mottola, are doi copii și o viață minunată. Plus un corp de invidiat. La mulți ani! 

O imagine face cât 1.000 de cuvinte, așa că mai bine vă lăsăm să admirați galeria foto! Totuși, două vorbe despre sărbătorită. Născută pe 26 august 1971, Thalia este considerată, de mulți, drept cel mai bun ”produs” al Mexicului din toate timpurile. A lansat 16 melodii ce au ajuns numărul 1, are șapte Latin Grammy și peste 40 de milioane de albume vândute. A jucat în telenovele, presa din Mexic vorbind despre ea ca despre cea mai bine plătită actriță din filmele de gen.

Deși peste Atlantic era cunoscută încă din copilările, a ”explodat” în 1997, când Emilio Estefan, soțul celebrei Gloria, i-a produs albumul ”Amor a la Mexicana”. În 2000 s-a căsătorit cu Tommy Mottola, pe atunci boss-ul ”Sony”, cel care fusese ”luat” cu Mariah Carey.

Cu câțiv ani în urmă s-a zvonit că Thalia suferă de Lyme, ”boala cu1.000 de fețe” și că ar avea grave probleme de sănătate, dar lucrurile n-au fost confirmate. Azi, adună 45 de ani!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele
PREMIUM

Mai multe