George Burcea, imagine din copilărie. Puțini fani și-au dat seama că este el

George Burcea este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul autohton.

George Burcea a publicat o imagine din copilărie

Instagram/ George Burcea

Dincolo de talentul său evident, atractivitatea lui George Burcea constă și în atuurile fizice, pe care minunatele sale fetițe le-au moștenit.

Ca în cazul tuturor vedetelor, actorul este preocupat de felul în care arată și deseori apelează la artificii pentru a obține o apariție de neuitat. În prezent, actorul preferă să se poarte cu părul aranjat și barba crescută.

Citește și: George Burcea, imagini înduioșătoare cu fiicele sale. Ce mesaj a lăsat tatăl Ellei și al Clarei

În urmă cu mai mulți ani, mai exact în copilărie, George Burcea arăta complet diferit.

Recent, el a publicat pe rețelele de socializare o captură veche care îl arată într-o grădină, în timp ce privește inocent spre obiectivul camerei de fotografiat.

Actorul poartă o bluză albastră, pantaloni închiși la culoare și o pereche de încălțări roșii, iar părul este tuns periuță.

Cine este George Burcea

Toată lumea cunoștea faptul că George Burcea era fostul soț al artistei Andreea Bălan, însă foarte puțini știu că acesta este actor și mai scrie cărți din când în când.

Citește și: Cum arată George Burcea fără barbă. Deși e o schimbare minoră de look, bărbatul pare complet transformat

În trecut, George Burcea avea o meserie total opusă actoriei.

"Sunt fost marinar, actualmente actor. Când am terminat liceul am dat la Universitatea Maritimă din Constanța, după care chiar am plecat pe mare. Am stat doi ani pe mare, apoi am revenit, am renunțat la faultatea de marinărie și am dat la Actorie.", a mărturisit acesta într-un interviu pentru publicația VIVA.

Actorul a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Bălan, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi copii, Ella și Clara, care sunt două fete superbe.

În urmă cu mai bine de un an, George și Andreea au decis să pună capăt căsniciei lor, însă își cresc în armonie cele două fete.

Citește și: George Burcea, poză cu peste 7000 de aprecieri pe Instagram: “Dragostea mea”. Cine apare în imagine

Bărbatul și-a refăcut viața alături de o Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în cadrul unei competiții televizate.

Ultimele știri