Căutare Live

George Burcea, imagini înduioșătoare cu fiicele sale. Ce mesaj a lăsat tatăl Ellei și al Clarei

George Burcea și-a vizitat fiicele, pe Ella și Clara și a postat imagini înduioșătoare cu cele două.

George Burcea a postat pe Instagram imagini cu cele două fiice

Instagram

Actorul a postat pe Instagram două fotografii cu fiicele sale, folosind un filtru alb-negru, scriind mesajul: „Iubirea în alb-negru”.

Ella Maya are 4 ani, iar Clara Maria are 1 an și jumătate.

Mama fetițelor, Andreea Bălan, este topită după fiicele sale și postează des pe rețelele sociale imagini cu micuțele. Andreea Bălan a mărturisit că pentru ea fericirea celor două fetițe este extrem de importantă.

Citește și: Cum arată George Burcea fără barbă. Deși e o schimbare minoră de look, bărbatul pare complet transformat

„Pentru mine e foarte important ca ele să fie fericite și absolut niciodată, indiferent de ceea ce va fi între mine și el, eu niciodată nu voi vorbi urât în fața lor. Absolut niciodată. Pentru că eu am citit foarte multe cărți, am făcut terapie și în momentul în care respingi fostul partener înseamnă că respingi copilul. Copilul face parte și din mama și din tata și e important ca Ella să crească mereu în acest vis frumos, că mami și tati au fost frumoși împreună și din iubirea lor mare au venit ele două. Să vadă ce nuntă frumoasă au facut mami și tati, dar că asta este dacă părinții nu s-au mai înțeles, nu trebuie să știe fetele toate dedesubturile. Îmi doresc ca Ella și Clara să aibă tot timpul o imagine frumoasă despre părinții lor și despre momentul în care ele au venit pe lume. Și trebuie să păstrăm acest vis frumos pentru ele, ca ele să crească niște adulți compleți și fără probleme”, a dezvăluit Andreea Bălan, pentru cei de la Antena Stars.

Citește și: George Burcea, poză cu peste 7000 de aprecieri pe Instagram: “Dragostea mea”. Cine apare în imagine

Cine este George Burcea, tatăl celor două fetițe

George Burcea este actor, este tatăl celor două fetițe Ella și Clara, dar puțini știu că înainte de a devein actor, acesta a mai avut o meserie.

În trecut, George Burcea avea o meserie total opusă actoriei.

Citește și: Andreea Bălan pune capăt zvonurilor! Ce s-a întâmplat între ea și George Burcea, de fapt: „A trebuit să mă apăr”

Citește și
Colaj cu Fetița Zurli, în custumul ei specific
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
Cum arată Fetița Zurli într-o zi obișnuită, când renunță la costumații și machiaj. Imagini rare cu Vero Căliman
copil cu pachet de scoala
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

„Sunt fost marinar, actualmente actor. Când am terminat liceul am dat la Universitatea Maritimă din Constanța, după care chiar am plecat pe mare. Am stat doi ani pe mare, apoi am revenit, am renunțat la facultatea de marinărie și am dat la Actorie. Nu vreau altceva decât să-mi fac meseria de actor, să pot să fac un spectacol bun, să mai scriu cărți. Nu mă interesează să mă urmărească paparazzi. Sunt același om ca înainte, mă comport normal. Nu-mi plac fițele, le-am urât dintotdeauna, nu îmi plac oamenii care au fițe", a mărturisit acesta într-un interviu pentru publicația VIVA.

De ce a devenit virală coperta Vogue cu vicepreședinta SUA, Kamala Harris. În ce ipostază apare prima femeie care ocupă ... Avea doar 17 ani când o interpreta pe ''Kassandra''. Cum arată acum Coraima Torres și cât de mult s-a schimbat viața ei...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri