Căutare Live

George Burcea, imaginea din copilărie care i-a emoționat pe fani: „Îmi placeau jucăriile, doar că niciodată nu erau ale mele”

George Burcea a publicat pe rețelele sociale o imagine din copilărie, iar mesajul atașat imaginii i-a emoționat pe fanii care nu au ezitat să-l complimenteze pe actor.

George Burcea are rolul lui Lurch în producția "Wednesday"

Instagram

George Burcea a publicat pe rețelele sociale o imagine din copilărie, în care zâmbea cu gura până la urechi și ținea o jucărie de pluș pe umeri: „Am fost si eu mic odata si-mi placeau jucãriile, doar ca niciodata nu erau ale mele”, a scris actorul în dreptul fotografiei publicate pe Instagram.

Cum arăta George Burcea în copilărie

Descrierea atașată pozei i-a emoționat pe fanii care nu au ezitat să-i transmită mesaje actorului:

„Păreai un copil fericit! Inocența să fie de vină?” Dragă George, te apreciez și te felicit din inimă pentru ceea ce oferi publicului tau”, „Singur ai ajuns unde ești azi; fii mândru de tine si de tot ce ai realizat pe toate planurile (financiar, emotional, familial, uman, etc.)”, i-au scris fanii în comentarii.

George Burcea are rolul lui Lurch în producția "Wednesday"

Regizorul Tim Burton este cel care se ocupă de noua producție. Actorul a spus că mereu prietenii l-au comparat cu Lurch din Familia Addams, iar acum, asemănarea îl ajută pentru rolul pe car el-a obținut.

Citește și: George Burcea, imagine drăgălașă alături de fiica sa. Cum își petrec cei doi timpul și cât de adorabili sunt

„Faptul cã lucrez cu Tim Burton este un lucru extraordinar atât pentru mine că actor, cât și că om, pentru că nu prinzi o astfel de colaborare mereu. Am început pregătirile cu make-up, costume și repetiții, am discutat cu Tim câteva ore despre personaj și despre ce presupune munca din spate”, a declarat George Burcea, pentru CanCan.

George Burcea a povestit cum au decurs preselecțiile și cum a reușit să obțină rolul car eîl aduce alături de mari acori internaționali:

Lurch, personajul pe care îl interpretez mi se potrivește perfect și spun asta pentru că de multe ori colegii de breaslă mi-au spus că semăn cu el. Cred că am fost vreo 15-20 de actori pentru acest rol, dar a fost să fie al meu. Am văzut toate seriile din Familia Addams. Cunosc personajul foarte bine și am încredere că-i pot aduce multe lucruri noi, chiar dacă de-a lungul timpului, mari actori internaționali au făcut istorie cu el.

La casting m-am prezentat exact ca Lurch – costum, papion, vocea lui sau mai degrabă mârâitul lui și, bineînțeles, fără barbă. A contat enorm de mult faptul că am fost pregătit și mai ales că în momentul în care am auzit de casting. Eram convins 100% că acest rol vă fi al meu. M-am dus la casting cu o încredere cum n-am avut-o niciodată la vreun casting”, a declarat George Burcea.

Citește și: George Burcea, imagine din copilărie. Puțini fani și-au dat seama că este el

Cine este George Burcea. Puțini știu cu ce s-a ocupat înainte de a deveni actor

George Burcea este actor, dar puțini știu că înainte de asta a fost marinar.

„Sunt fost marinar, actualmente actor. Când am terminat liceul am dat la Universitatea Maritimă din Constanța, după care chiar am plecat pe mare. Am stat doi ani pe mare, apoi am revenit, am renunțat la facultatea de marinărie și am dat la Actorie. Nu vreau altceva decât să-mi fac meseria de actor, să pot să fac un spectacol bun, să mai scriu cărți. Nu mă interesează să mă urmărească paparazzi. Sunt același om ca înainte, mă comport normal. Nu-mi plac fițele, le-am urât dintotdeauna, nu îmi plac oamenii care au fițe", a mărturisit acesta într-un interviu pentru publicația VIVA.

Jennifer Lopez și Jennifer Garner s-au întâlnit. Motivul pentru care marile iubiri ale lui Ben Affleck au fost surprinse... Elizabeth Hurley, costumul de baie care i-a făcut pe toți să spună că e cea mai frumoasă femeie din lume. Cum a apărut p...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x