Gianluca Vacchi, tată model cu fetița sa. Cum se joacă cu micuța Jerusalema, în mare, îmbrăcată într-un costumaș de baie

Gianlucca Vacchi demonstează că este un tată excelent în fiecare clipă! Milionarul are foarte mare grijă de fiica sa, pe care, de curând, a luat-o în mare alături de el. Cât de adorabilă este Blu Jerusalema în apă, într-un costumaș de baie roșu și cu ochelari.

Gianluca Vacchi, Sharon Fonseca și fiica lor, Blu Jerusalema

Instagram/Gianluca Vacchi

Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca, iubita sa în vârstă de 26 de ani, trăiesc unele dintre cele mai frumoase clipe alături de fiica lor Blu Jerusalema.

Milionarul se distrează în vacanțe alături de familia sa. Bărbatul o implică pe micuță în toate activitățile pe care le face, iar de curând a luat-o în mare pentru prima dată. Micuța a fost îmbrăcată într-un costum de baie roșu, adorabil și poartă o pereche de ochelari care să o protejeze de soarele puternic.

Tatăl său o ține strâns pe fiica sa și o ajută cu grijă să stea în apă, alături de el. Filmulețul din mediul onine a strâns peste 1.000.000 de aprecieri din partea urmăritrilor și numeroase comentarii de apreciere din partea fanilor. Bărbatul a lăsat și un mesaj înduioșător în descrierea videoclipului: "Primul înot în mare, alături de fiica mea❤️", a scris Gianluca Vacchi.

Micuța Jerusalema este bine acum, însă în urmă cu câteva luni a suferit o intervenție chirurgicală pentru a îndrepta defectul din naștere, iar acum se pare că și-a revenit complet. Micuța pare să nu mai aibă vreo problemă, iar părinții săi încearcă să-i ofere cel mai bun tratament.

Citește și: Gianluca Vacchi a dus-o pe fiica sa de 9 luni cu avion privat, într-un lux dificil de descris. Primul zbor al micuței cu părinții

Gianluca Vacchi, milionar celebru în toată lumea. Ce a făcut ca să devină cunoscut

Nu este actor sau un showman, ci un om de afaceri extrem de bogat, un mostenitor al unui imperiu mondial al unei multinationale de ambalaje, iar averea lui se învârte în jurul unui cifre cu șase zerouri. De asemena, milionarul italian este cunoscut pentru petrecerile de pomină pe care le organiza în cele mai exclusiviste locații, iar femeile roiau în jurul lui.

Vacchi a ajuns în centrul atenției datorită stilului său de viață petrecăreț și extravagant, dar și felului în care arată. Pare că timpul a stat în loc pentru milionar, care la o vârstă destul de înaintată are un trup sculptat și un chip aproape natins de riduri.

Citește și
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
O mai recunoști? Cum arată acum Stana Izbașa, artista care făcea senzație alături de Nicu Paleru
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Mai multe articole

Citește și: Cum se machiază și se aranjează iubita lui Gianluca Vacchi ca să arate bine în brațele milionarului. Trucurile lui Sharon

Acesta trăiește în prezent o poveste de iubire fantastică alături de iubita sa. Sharon Fonseca, în vârstă de 25 de ani, i-a făcut cea mai mare bucurie afaceristului după i-a adus pe lume o fetiță.

La scurt timp după nașterea copilului lor, Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca au oferit un interviu pentru revista Hola, pe coperta cărora au și apărut. Proaspătul tătic povestea că fiica lor s-a născut cu o mică problemă de sănătate: avea gură de lup. Conform experților, un bebeluș se poate naște cu acest defect facial dacă dezvoltarea feței nu este completă în uter.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri