Gianluca Vacchi a dus-o pe fiica sa de 9 luni cu avion privat, într-un lux dificil de descris. Primul zbor al micuței cu părinții

Gianlucca Vacchi este extrem de cunoscut in Italia si nu numai pentru petrecerile de pomină pe care le organizează în cele mai exclusiviste locații, pentru luxul în care trăiește și pentru felul în care femeile roiesc în jurul lui. Acesta nu se dezminte nici în prezent, iar unicei sale fiice îi oferă momente unice. Cum a fost surprins alături de iubită și copil.

Gianluca Vacchi, Sharon Fonseca și Blu Jerusalema, fiica lor

Instagram/Gianluca Vacchi

Gianluca Vacchi este extrem de cunoscut in Italia si nu numai. Nu este actor sau un showman, ci un om de afaceri extrem de bogat, un mostenitor al unui imperiu mondial al unei multinaționale de ambalaje, iar averea lui se învârte în jurul unui cifre cu șase zerouri.

Milionarul a ajuns în centrul atenției datorită stilului său de viață petrecăreț și extravagant, dar și felului în care arată. Iubitei sale, Sharon Fonseca, i-a făcut surprize pe bani grei, de la un avion care lasă în aer un mesaj, până la petreceri și vacanțe pe care unii doar le visează.

Cum arată locul în care își petrece vacanța Gianluca Vacchi, Sharon și fetița lor

Tânăra de 26 de ani i-a adus pe lume primul copilaș, o fetiță pe nume Blu Jerusalema, iar tatăl le oferă tot confortul și poate chiar mai mult decât viseză. Acesta a luat-o pe fiica sa în primul ei zbor, într-un avion privat.

Luxul este definiția locurilor în care s-au filmat, dar și a felului în care toți trei se îmbracă. În videoclip se vede de departe că Gianlucca și Sharon sunt fericiți și abia așteaptă prima vacanță alături de fiica lor. Milionarul a pus în descrierea videoclipului că este "primul zbor al prințesei" și că acest moment este unul foarte special pentru amândoi părinții.

Cei trei au zburat către Sardegna, o insulă din Italia. Ei nu au plecat singuri, ci însoțiți de un invitat de seamă, Ricky Martin.

Gianluca Vacchi trăiește în prezent o poveste de iubire fantastică alături de iubita sa. Sharon Fonseca, în vârstă de 26 de ani, i-a făcut cea mai mare bucurie afaceristului după i-a adus pe lume o fetiță.

La scurt timp după nașterea copilului lor, Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca au oferit un interviu pentru revista Hola, pe coperta cărora au și apărut. Proaspătul tătic povestea că fiica lor s-a născut cu o mică problemă de sănătate: avea gură de lup. Conform experților, un bebeluș se poate naște cu acest defect facial dacă dezvoltarea feței nu este completă în uter.

Citește și: Fetița lui Gianluca Vacchi a suferit o operație. În ce stare se află micuța și ce mesaj a transmis milionarul

Blu Jerusalema, fiica lui Gianluca Vacchi s-a născut cu ”gură de lup” și a fost supusă unei operații chirurgicale. Conform specialiștilor, un bebeluș se poate naște cu această problemă dacă dezvoltarea feței nu este completă în uter. Din fericire, operația chirurgicală îi poate ajuta pe micuții născuți cu acest defect. Operația a presupus modificarea cerului gurii și suturarea mușchilor feței care nu s-au închis în mod natural în uter.

Milionarul și iubita lui au dezvăluit că Blu Jerusalema a fost născută prin cezariană după ce Sharon a stat 3 zile în travaliu. Frumosul model spune despre soțul ei că a plâns foarte mult după ce a venit pe lume micuța lor fetiță.

Acum după ce a venit fata, milionarul încearcă să își facă mai mult timp pentru frumoasa lui familie, dedicându-se creșterii fetiței și fiind mereu aproape de soția lui căreia îi oferă tot sprijinul. Sharon a recunoscut să trece printr-o perioadă dificilă pentru că încă se reface după operația de cezariană. Proaspăta mămică uită și de telefon și de nevoile ei personale, ocupându-se doar de minunata ei fetiță.

Ultimele știri