Gina Pistol, amintirea din 2018 în care vedeta e de nerecunoscut. Ce fotografie le-a împărtășit fanilor

Frumoasa prezentatoare Gina Pistol a postat în urmă cu puțin timp pe Insta Story o fotografie cu ea din 2018.

În fotografie, ies în evidență ochii ei albaștrii

Antena 1

Poza în care Gina e brunetă și are părul tuns bob a atras atenția fanilor în timp ce pe vedetă a făcut-o nostalgică. În fotografie, ies în evidență ochii ei albaștrii. Proaspăta mămică pare să își amintească cu drag de momentele când avea părul brunet, breton și părea mai suplă.

Cum arăta Gina Pistol în 2018

La fel de frumoasă și acum, Gina a trecut de atunci prin multe schimbări, în special după ce a devenit mămică.

În urmă cu 4 luni, Gina a devenit mămică pentru prima oară și se bucură de această experiență inedita alături de Smiley, iubitul ei. Cei doi au o fetiță pe nume Josephine și descoperă în fiecare zi minunea de a fi părinte.

Citește și: Cum s-a pozat Gina Pistol și fiica ei. Fotografia adorabilă cu Josephine care i-a înduioșat pe fani

Deși a născut recent, un lucru pe care l-au remarcat fanii imediat a fost faptul că vedeta de la Antena 1 arată într-o formă de zile mari și a topit aproape instant kilogramele câștigate în sarcină. Extrem de îndrăzneață și curajoasă, blondina s-a pozat într-un body mulat, dezvăluind tuturor cum arată corpul ei, după naștere.

Când va fi botezul micuței Josephine

Gina Pistol a povestit cum își dorește să fie botezul micuței Josephine Ana și cine sunt nașii fetiței ei cu Smiley.

"Nu am stabilit o dată exactă, dar în viitorul apropiat vrem să ne botezăm fetița. Ne dorim un eveniment restrâns, ne dorim să fim alături de familie și prieteni apropiați. Noi ținem foarte mult la intimitate. Nu planificăm o petrecere fastuoasă, ci o reuniune răstrânsă, în funcție de ce va permite legea la momentul respectiv", a spus Gina Pistol pentru a1.ro.

Deși nu își doresc un eveniment cu mare fast, Gina și Smiley vor ca toți invitații lor să se bucure de creștinarea micuței Josephine. Mai importantă este creștinarea fetiței lor: "Pentru noi este mai important ca Josephine să fie creștinată în biserică. Ne bucurăm de această perioadă nouă din viața noastră."

Citește și: Gina Pistol, fotografia din copilărie care i-a înduioșat pe fani. Cum arăta vedeta când era mică

Prezentatoarea a dezvăluit și cine vor fi părinții spirituali ai micuței Jospehine, fetița ei cu Smiley: "Nașii fețitei vor fi Diana, buna mea prietenă din Timișoara, alături de soțul ei. Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi."

Gina Pistol și Smiley au anunțat în luna septembrie a anului trecut că vor deveni părinți. Frumoasa veste i-a entuziasmat pe prieteni și apropiați, iar fanii au fost extrem de încântați. Cei doi i-au urat bun venit pe lume fetiței în luna septembrie, iar de atunci îi încântă pe admiratori cu poze și filmulețe din căminul lor.

Ultimele știri