Gina Pistol, fotografia din copilărie care i-a înduioșat pe fani. Cum arăta vedeta când era mică

Gina Pistol, una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV, a sărbătorit și ea începutul lunii iunie și sărbătoare tuturor copiilor, dar de această dată totul a fost diferit alături de fiica ei, Josephine.

Gina Pistol, una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV, a sărbătorit și ea începutul lunii iunie și sărbătoare tuturor copiilor, dar de această dată totul a fost diferit alături de fiica ei, Josephine.

Antena 1

Pe lângă faptul că și-a sărbătorit copilul din interior, Gina Pistol a povestit pe Insta Stories că micuța ei Josephine crește văzând cu ochii și că Ziua Copilului a fost diferită în acest an, alături de frumoasa ei fetiță.

Cum arăta Gina Pistol în copilărie

Gina Pistol le-a arătat tuturor urmăritorilor ei o fotografie cu ea din copilărie, de pe vremea când avea în jur de 2 ani.

Frumoasa prezentatoare și-a păstrat trăsăturile din copilărie, iar imaginea alb-negru demonstrează cât de simpatică era si pe vremea când era doar o puștoaică. Cu părul tuns bob, aproape cum îl poartă și acum, Gina zâmbea ghiduș la cameră.

Cum arată acum Josephine, fetița Ginei Pistol și a lui Smiley

Gina Pistol și-a fotografiat fiica în timp ce o ținea în brațe. În imagine se observă mânuțele micuței Josephine, care în curând împlinește 3 luni. Sunt 3 luni de când viața Ginei Pistol și a lui Smiley s-a schimbat radical, aceștia mărturisind că descoperă ce înseamnă adevărata fericire.

Citește și: Prima vacanță a Ginei Pistol alături de fetița ei. Ce le-a povestit fanilor

Imaginea a fost publicată atât de Gina Pistol cât și de Smiley, amândoi mărturisind că se simt mai aproape de copilărie de când Josephine a venit pe lume. În fotografie se observă și mâna Ginei Pistol, ținânând-o protectoare pe Josephine Ana.

Mai mulți fani au întrebat-o pe Gina Pistol cu cine seamănă micuța, iar ea a încercat să răspundă acestei curiozități. Prezentatoarea crede că Josephine seamănă cu ea, însă unii spun că seamănă cu Smiley. Un lucru e cert, micuța este foarte expresivă, iar Gina Pistol este sigură că va deveni o fetiță foarte simpatică.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mărturisit Gina Pistol.

Citește și: Gina Pistol, fotografie adorabilă alături de fiica sa. Cât a crescut Josephine și cum a pozat-o mama ei

Cum arată Gina Pistol în costum de baie

În urmă cu puțin timp, Gina a publicat câteva dintre imaginile needitate pe contul său de Instagram, acolo unde fanii s-au grăbit să o complimenteze pentru felul în care arată la nici trei luni de când a adus pe lume o fetiță superbă.

În captura postată, Gina Pistol poartă un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, și are părul coafat în bucle. Frumoasa blondină este pozată din lateral și poartă o pereche de sandale negre, care-i lungesc picioarele.

Ultimele știri