Gina Pistol, fotografie adorabilă alături de fiica sa. Cât a crescut Josephine și cum a pozat-o mama ei

Gina Pistol a publicat o nouă fotografie în care se află alături de fiica sa care în curând împlinește 3 luni.

Gina Pistol a publicat o imagine alături de fiica ei, Josephine

Antena 1

Gina Pistol și-a fotografiat fiica în timp ce o ținea în brațe. În imagine se observă mânuțele micuței Josephine, care în curând împlinește 3 luni. Sunt 3 luni de când viața Ginei Pistol și a lui Smiley s-a schimbat radical, aceștia mărturisind că descoperă ce înseamnă adevărata fericire.

Imaginea a fost publicată atât de Gina Pistol cât și de Smiley, amândoi mărturisind că se simt mai aproape de copilărie de când Josephine a venit pe lume. În fotografie se observă și mâna Ginei Pistol, ținânând-o protectoare pe Josephine Ana.

Fanii au fost încântați să vadă cât de mult a crescut Josephine Ana și le-au urat celor doi părinți să le trăiască minunea:

„Fericire și împlinire! Sunteți cel mai reușit cuplu din România. Felicitări pentru minunea din viața voastră”, „Să vă trăiască îngerașul”, „Pui mic!!! Mult noroc în viață!”, sunt câteva dintre mesajele transmise de fani pe rețelele sociale.

Ce a răspuns Gina Pistol la întrebarea: „Cu cine seamănă Josephine”

Mai mulți fani au întrebat-o pe Gina Pistol cu cine seamănă micuța, iar ea a încercat să răspundă acestei curiozități. Prezentatoarea crede că Josephine seamănă cu ea, însă unii spun că seamănă cu Smiley. Un lucru e cert, micuța este foarte expresivă, iar Gina Pistol este sigură că va deveni o fetiță foarte simpatică.

Citește și: Gestul emoționant al Ginei Pistol pentru fiica ei. Ce i-a dăruit proaspăta mămică fetiței sale

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a mărturisit Gina Pistol.

Citește și: Gina Pistol și-a fotografiat fetița alături de iubitul său într-un moment înduioșător. Ce a scris i-a emoționat pe toți

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în martie 2021

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în luna martie, după ce o lungă periodă în care medicii i-au spus frumoasei prezentatoare că nu poate rămâne însărcinată.

Citește și: Gina Pistol, imagine nemaivăzută până acum, alături de Smiley. Ipostaza înduioșătoare în care s-au lăsat fotografiați cei doi

Așadar, Josephine Ana reprezintă o adevărată minune în viața celor doi îndrăgostiți.

„Cred că toate se întâmplă atunci când ești pregătit să le primești. Ginei nu i s-a dat nicio șansă să rămână gravidă. Și eu i-am spus atunci: <<Ai răbdare. Nu e după noi. Dacă este să se întâmple se va întâmpla>>. Cred că nu m-a crezut atunci. Lucrurile s-au așezat într-un moment în care ea a fost pregătită pentru asta, că ea e dătătoarea de viață. A venit și într-un moment în care eu eram în pauză, nu am mai fost solicitat săptămână de săptămână să plec la concerte. Am timp să trăiesc etapa asta. Mie și Ginei ni s-a întâmplat minunea asta”, a spus Smiley în podcastul lui Mihai Morar Fain și Simplu.

Ultimele știri