Gina Pistol, pregătiri înainte de a deveni mamă. Primele imagini cu mobila din camera fetiței pe care o va aduce pe lume

Gina Pistol și Smiley au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentur venirea pe lume a fetiței lor. Recent, prezentatoarea Chefi la cuțite a postat pe Instagram imagini cu mobilă de bebeluș.

Gina Pistol, pregătită să devină mamă. Cum arată mobila din camera fetiței

Antena 1

Gina Pistol a postat pe contul său de Instagram imagini cu pătuțul fetiței care mai ar epuțin până ce va veni pe lume. Gina Pistol a postat pe Instastory o fotografie cu pătuțul în care va dormi mica ei minue. Este vorba despre un pat alb, cu un baldachin maro, c apentru o adevărată prințesă

De asemenea, Gina Pistol a postat și o imagine cu un cărucior de bebeluș.

În luna decembrie, Gina anunța că în camera fetiței sale a fost pus tapetul.

Vezi imagini cu mobila din camera fetiței Ginei Pistol în GALERIA FOTO.

Gina Pistol, emoționată de venirea pe lume a fetiței sale

Prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că este foarte mulțumită de aspectul camerei fetiței sale și că a început deja să aibă emoții:

„Încep să am emoții. Arată superb. Superb arată. Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos”, a mărturisit Gina Pistol.

Tapetul descris de Gina Pistol are copaci înfloriți și rândunele, ceea ce va da un aer proaspăt, primăvăratic, camerei în care va locui micuța.

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit la finalul lunii septembrie că vor deveni părinți. Prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că în urmă cu câțiva ani medicii i-au spus că șansele ca ea să devină mamă sunt foarte mici, însă acum se bucură de minunea pe care i-a trimis-o Dumnezeu:

Citește și: Gina Pistol, apariție surprinzătoare cu un look de sirenă. Cum arată cu părul lung și roșcat

„Noi acum înseamnă 3. În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit pana acum!”, a spus GIna Pistol într-un vlog pe care l-a realizat împreună cu iubitul ei.

Citește și: Ajut eu! Gina Pistol a plâns în hohote în fața chefilor, emoționată de povestea Tudoriței. Vedetele au licitat pentru farfurii

Gina Pistol își ține la curent fanii în ceea ce privește evoluția sarcinii

De atunci, Gina și-a ținut la curent fanii de pe rețelele sociale, a postat imagini cu burtica de gravidă și și-a expus părerea în ceea ce privește evoluția sarcinii:

„Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă.La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât, încă nu este produsul final, dar a fost minunat”, a mărturisit vedeta pe Instagram.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri