Grasu XXL a anunțat despărțirea de Laura Andreșan pe Instagram. Ce gest surprinzător a făcut mama fetiței sale după separare

După 12 ani de relație, Grasu XXL și Laura Andreșan au decis să pună punct relației lor. Artistul a fost cel care a făcut anunțul pe contul său personal de Instagram, iar mama copilului său a distribuit-o, adăugând un mesaj emoționant.

După 12 ani de relație, Grasu XXL și Laura Andreșan au decis să pună punct relației lor

Instagram/lauramariaandresan

”Știți că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl știți de la mine și Laura, nu din presă sau de altundeva...

Eu și Laura ne-am despărțit, da, este adevărat, avem o minune de fetiță pe care o să o creștem împreună așa ca v-aș ruga să ne respectați intimitatea și liniștea în momentele astea dificile.”, a fost mesajul publicat de Grasu XXL pe rețeaua de socializare menționată anterior.

Laura Andreșan l-a repostat pe contul său și a adăugat câteva hastaguri care dovedesc faptul că cei doi au rămas în relații foarte bune: #mybabydaddy și #OmBun.

Laura Andreșan a ținut secretă sarcina

În vara anului 2019, Laura Andreșan și Grasu XXL se pregăteau de venirea pe lume a micuței lor. Partenera artistului oferea atunci, pe blogul său, mai multe detalii despre frumoasa perioadă, de care a preferat să se bucure departe de ochii curioșilor.

Citește și: Cum vor arăta americanii peste 30 de ani. Transformările uimitoare prin care vor trece membrii celei mai celebre nații din lume

Au făcut totul public abia cu 2 luni înainte de naștere că familia lor se va mări.

"Am fost o norocoasă pe toată perioada sarcinii. Puiul nostru nu s-a lăsat așteptat, a venit imediat ce l-am chemat, primul trimestru nu a fost (aproape) deloc dificil, al doilea a fost de-a dreptul minunat, iar ultimul un pic greuț- dar nimic de speriat. Când am avut nevoie de medic l-am găsit imediat, analizele au ieșit tot timpul perfect, eu am putut să muncesc până în luna a opta și tot așa. Până și la achiziția căruciorului ne-am împiedicat de “cel potrivit” care să încapă în mașina mică și roșie a lui mami", scria Laura Andreșan.

Cu toate acestea, ca în orice sarcină, dincolo de momentele plăcute, au existat și situații nu tocmai îmbucurătoare.

Citește și: "Pentru femeie e foarte greu!" Grasu XXL, primele declarații în calitate de tătic

Grețurile i-au dat de furcă la începutul perioadei de maternitate, iar în următoarele două trimestre a avut arsuri gastrice, dureri de spate și stări emoționale schimbătoare.

În iunie, Laura a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și perechea a vrut să se bucure de ea în liniște. La o săptămână distanță ei au făcut public acest lucru.

Cum s-au cunoscut Grasu XXL și Laura Andreșan

Cei doi s-au întâlnit în 2007, la filmările unui videoclip. De atunci, au rămas împreună, în ciuda încercărilor cu care s-au confruntat.

Și nu au fost puține căci la începutul relației lor, Laura lua parte la multe scandaluri mondene care i-au adus, în cele din urmă, celebritatea.

Citește și: Grasu XXL, interviu necenzurat despre povestea de iubire pe care o trăieşte cu Laura Andreşan

Totul s-a liniștit de câțiva ani, după ce aceasta a ales să urmeze studiile în psihologie, domeniu în care lucrează în prezent.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri