Căutare Live

Imagini de colecție cu chef Florin Dumitrescu și soția lui de la cununia civilă. Cum arăta Cristina însărcinată în 8 luni

Cristina Sima Dumitrescu, soția lui chef Florin Dumitrescu, a publicat pe Internet câteva imaginii de colecție de la cununia civilă. Iată cum arăta soția juratului de la Chefi la cuțite într-o rochie albă și însărcinată în 8 luni.

Cristina Sima Dumitrescu, soția lui chef Florin Dumitrescu, a publicat pe Internet câteva imaginii de colecție de la cununia civilă.

Instagram

Chef Florin Dumitrescu este foarte discret și își ține viața personală cât mai departe de luminile reflectoarelor. În ciuda acestor aspecte, juratul de la Chefi la cuțite este un familist convins, iar drept dovadă stau postările soției sale de pe Internet.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că chef Florin Dumitrescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristina Sima, cea care a preluat numele de familie de la el în urmă cu nouă.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ce mesaje au primit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la familie

Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată alături de cele două fiice ale sale, Ava și Mia.

Cristina Sima Dumitrescu a publicat o serie de imagini de la cununia civilă cu chef Florin Dumitrescu

Soția lui chef Florin Dumitrescu este mult mai activă decât el în mediul online. Recent, Cristina Sima Dumitrescu și-a încântat prietenii virtuali cu o serie de imagini de acum 9 ani, de când a făcut cununia civilă alături de juratul de la Chefi la cuțite.

Aceasta a îmbrăcat o rochie albă cu umerii goi care i-a lăsat la vedere burtica de graviduță. Pe atunci, partenera lui chef Florin Dumitrescu era însărcinată în 8 luni cu Ava. De asemenea, și descrierea emoționantă a postării a înduioșat inimile internauților.

Cristina Sima Dumitrescu a dezvăluit că la un an după cununia civilă a urmat și cununia religioasă, unde a purtat o altă rochie spectaculoasă.

„Era o zi calduroasă de mai, la fel ca și azi, iar eu îmi punem rochița din mătase, făcută la comandă, ca să îmi vină peste burtică (eram însărcinată în 8 luni cu Ava). Îmi tremurau mâinile… Mă uitam în oglindă și zâmbeam, simțeam un gol în stomac (deși Ava ocupa mult loc acolo :)), și o stare de euforie în același timp. Știam că din ziua următoare lucrurile se vor schimba, și nu doar pentru că nu mă mai semnam cu Sima, ci cu Dumitrescu, nu pentru că deveneam o familie, oficial, sau pentru că deveneam soție, ci pentru că simțeam că din atâta iubire nu poate să vină decât și mai multă iubire, bucurie, magie… Și așa a și fost! Și e! Am trăit, construit, simțit, creat, văzut, atins, respirat împreună mai multe în acești ani, decât în toți anii mei de viață de până atunci!

Citește și: Soția l-a filmat pe Florin Dumitrescu doar în prosop, în intimitatea căminului! Ce au văzut fanii

Ceremonia a fost scurtă, dar petrecerea de după, cu toți ai noștri dragi a fost de pomină. Sub merii din terasa de la Escargot (acolo unde ne cunoscusem), cu romanțe, râsete, familie, drag, bucurie! Nunta și cununia religioasă aveau să aibă loc la un an după cununia civilă, după ce venea pe lume și Ava. P.S. Cununia noastră civilă a fost atât de secretă, încât nimeni în afară de apropiații noștri nu a aflat despre ea! La mulți ani magici împreună iubitul meu! @chefflorindumitrescu Ești Soare, ești bucurie, ești acasă, ești tot! #aniversare #9ani #cununiacivila #familie #noi #petrecere #iubire #noipatru #impreuna
#couple #happy #anniversary #myhubby #myall #mylove.”, a fost mesajul Cristinei Sima Dumitrescu, vizibil emoționată și fericită.

Postarea a generat o mulțime de comentarii din partea prietenilor apropiați, dar și mai bine de 2 mii de like-uri.

Mirela Vaida a apărut pe Instagram fără machiaj și fără să se pieptăne. Care a fost reacția fanilor... Prima reacție a lui Gabi Bădălău după ce s-a spus că Bianca Drăgușanu e gravidă în două luni. Ce a declarat milionarul...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x