Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Imagini WOW cu iubita lui Dani Oțil! Cum a fost fotografiată Gabriela în vacanța de vis din Miami?

După un an plin, Dani Oți și iubita lui au plecat într-o vacanță la care mulți doar visează. Gabriela Prisacariu a încins internetul cu fotografiile din Miami.

Dani Oțil și Gabriela Prisacariu

Au dat frigul pe căldură și bine au făcut! Fotografiile postate de Gabriela Prisacariu, iubita lui Dani Oțil, au închis internetul! Cei doi își petrec o parte din sărbătorile de iarnă în Miami, SUA.

Imagini incendiare, în galeria foto de mai sus.

În ediție specială de Crăciun a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil s-a transformat într-un Moș Crăciun exasperat de români, care a decis să ia atitudine! Supărat, a scris o scrisoare, declarându-se îngrijorat.

„Profitând de faptul că cei ce cred cu adevărat în Moș Crăciun au petrecut până dimineață, insta-Moșul s-a hotărât să scrie și el o scrisoare ca răspuns la atâtea scrisori primite de-a lungul anilor”, a spus Moș Crăciun.

Apoi, Moșul a încercat mai multe variante de scrisori, dintre care prima a sunat așa: „Dragă omule bun ce îmi scrii an de an câte o scrisoare, îți scriu aceste rânduri ușor îngrijorat de ceea ce se întâmplă cu viața ta, băi, românule! Nu aș fi vrut să iau atitudine, dar căutând pe YouTube o piesă cu mine, am găsit numai piese cu alți copii cuminți, cum ar fi Jador, Culiță Sterp, Tzanca Uraganu și Dani Mocanu. Moșului îi plac toate tipurile muzicale și nu e deranjat de asta, dar nu înțelege ce înseamnă «Făcearai spume!», number one în trending”.

„Dragă fetițe, aveți grijă ce îi cereți Moșului în scrisoare, deoarece nu e normal la vârste atât de fragede să cereți buze, țâțe și bucuțe. Moșul, fiind bătrân, le mai încurcă între ele”, a mai încercat Moșul.

„Moșul este tare istovit și flămând în această dimineață, pentru că nu a mi prididit în a împărți telefoane foarte scumpe. Problema e că în toate casele în care a dus fetelor cuminți și foarte cuminți asemenea telefoane nu a găsit nimic de mâncare în frigider decât parizer și pâine uscată”, a fost altă variantă de scrisoare.

Recomandari