Căutare Live

Interviu. Pepe face confesiuni cu lacrimi în ochi despre despărțirea de Raluca Pastramă. Ce reacție au avut fetițele lui

Pentru Pepe, anul 2020 a adus multe provocari și încercări printre care se numără și divorțul de soția sa, Raluca Pastaramă. Pepe este cel care a anunțat că relația sa s-a terminat, iar cei doi au decis să pornească pe drumuri separate. Ce spune artistul în interviul care l-a emoționat cel mai tare

Interviu. Pepe face confesiuni cu lacrimi în ochi despre despărțirea de Raluca Pastramă. Ce reacție au avut fetițețe lui

Artistul a mărturisit într-un interviu pentru Antena Stars că micuțele sale i-au dat cele mai importante lecții de viață în acele momente când destinul său căuta o cale pe care să se îndrepte. Mai mult, Pepe a amintit despre felul în care familia l-a crescut, dar și cum își petreceau sărbătorile de iarnă.

"E o bucurie mai mare, dar doar cine e părinte înţelege asta. Am crescut într-o familie cât se poate de unită şi nu suntem puţini deloc. Tata a plecat din ţară, iar de Crăciun ne lipsea. Asta mă face să fiu atent şi prezent în viaţa copiilor mei. Este cel mai important lucru. Aveam o bucurie exagerată. Nu aveam globuri, ci aveam ciocolată. Ţin minte că în noaptea de Ajun arăta delicios. Eu am fost mai cuminte decât fratele meu. Fraţii mai mari aveau grijă de mine. Eram cel mai protejat", a dezvăluit artistul în premieră pentru Star Matinal.

Citește și: Raluca Pascu, prima imagine publicată după ce Pepe a anunțat că divorțează. Poza care a stârnit discuții pe internet

A muncit de mic să fie independent, iar azi îşi aduce cu drag aminte de perioada în care a făcut primii bani. Cu lacrimi în ochi, Pepe a rememorat un moment cheie din care a avut cel mai mult de învăţat: "Cel mai important sfat şi sincer a fost să mă ţin de şcoală. Eu eram cu sportul, voiam să fiu campion naţional. Am avut mereu relaţii în adolescenţă. Le cântam cu chitara pe stradă. Sunt iubirile alea sincere. Nu am avut neapărat o primă iubire. Eram în adolescenţă mai latino lover decât acum.

Artistul povestește că a fost un mare cuceritor în tinerețe, dar cu toate acestea, acasă, la mama sa nu aducea decât cea mai specială fată.

"La mama acasă nu aduceam pe oricine. Mama era foarte pretenţioasă cu cine aduceam acasă. Nu îmi doream o relaţie serioasă când eram copil. Nu am avut probleme cu dragostea. Nu am avut probleme cu dragostea. Pe la 15 ani stăteam singur cu chirie, mă mutasem cu o fată. Fetiţele trebuie să aibă în tatăl lor un bărbat puternic, nu rănit. Trebuie să ştie că acolo găsesc mereu rezolvare. Nu o să apar niciodată vulnerabil în faţa copiilor mei. De multe ori nu e bine, dar le îndeplinesc orice dorinţă. Am avut momente când nu s-a putut şi au înţeles. Nu sunt exagerat, dar pentru copiii tăi poţi orice".

Citește și: Raluca Pastramă, filmată în timp ce se mută după ce Pepe a anunțat divorțul - VIDEO

Cum l-a marcat pe Pepe despărțirea de Raluca Pastramă

După despărţirea de Raluca, artistul s-a confruntat şi cu un episod care l-a marcat profund: „Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta.

Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor. Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate. Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei.

În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum. Nu îmi este frică de nimic. Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective.

Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam. Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă. Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi”, adaugă Pepe pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu, primele declarații despre sarcină şi copil. Aceasta nu își dorește cetățenie română pentru un posibil fiu... Delia și-a petrecut Crăciunul în costum de baie. Imaginea care a strâns aproximativ 35.000 de aprecieri...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Parteneri
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Catine.ro
Ultimele știri
x