Ioana Ginghină, ipostază incendiară la 42 de ani. Cum arată actrița într-un costum de baie mulat și cu un decolteu generos

Ioana Ginghină are 42 de ani și un trup de invidiat. Actrița a publicat recent o serie de imagini în care apare purtând o ținută sexy.

Ioana Ginghină are 42 de ani și un corp d einvidiat

Antena 1

Ioana Ginghină a publicat recent pe rețelele sociale o serie de fotografii în care apare purtând un costum de baie mulat, albastru, cu un decolteu generos. De asemenea, vedeta poartă o pereche de cercei lungi, sandale cu platformă și are o atitudine sexy, iar fanii s-au declarat încântați de postarea vedetei: „Minunat”, a scris un fan în dreptul fotografiilor publicate de actriță.

Cine este Ioana Ginghină

Ioana Ginghină s-a născut pe 21 septembrie, în anul 1977, în orașul Copșa Mică. Ea a trăit în orașul Sibiu până la vârsta de 18 ani, când a plecat în București la facultate.

Ea a absolvit Academia de Arte Luceafărul și Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale.

Citește și: Ioana Ginghină s-a lăsat pe mâna experților. Are un look impecabil, un tonus molipsitor și o siluetă de invidiat

Ioana era convinsă de mică de pasiunea ei în viață - actoria. La doar 14 ani, deja făcea parte dintr-o trupă de teatru.

După absolvirea facultății, ea a apărut în numeroase piese de teatru, în filme străine filmate în România și a avut roluri în numeroase producții de televiziune de succes. În prezent, Ioana Ginghină face parte din distribuția serialului „Adela”.

Cine este noul iubit al Ioanei Ginghină

Ioana Ginghină a fost căsătorită cu Alexandru Papadopol în perioada 2007-2019, iar după divorț, actrița a mărturisit că a avut o perioadă în care a făcut terapie. Cei doi actori au împreună o fiică pe nume Ruxandra.

„Am făcut un an și jumătate de terapie. Mi-am dorit să intru în noua mea viața fără bagaje din trecut. M-am schimbat foarte mult ca om în tot acest timp. Am înțeles că iubirea, bunătatea, fericirea nu sunt pe barter. Nu dai doar dacă primesti, ci pur și simplu ești fericit și iubești fără limite. Știam asta, le tot citisem, dar nu le și practicam. Așa cum îi spun și Ruxandrei. Fă-i pe cei din jur să se îndrăgostească de tine. Acesta este marele secret. Când ești fericit, vesel și bun, toată lumea vrea să stea lângă tine”, a povestit actrița pentru VIVA!

În prezent, Ioana Ginghină are o relație cu Cristi Pitulice, consultant în turism, alături de care a ieșit rcent, pentru prima dată la un eveniment public. Ioana Ginghină a mărturisit că iubitul ei, cu care s-a mutat la începutul pandemiei, a cerut-o de soție, potrivit sursei menționate anterior.

Ioana Ginghină a precizat că relația pe care o are cu logodnicul său nu este un pansament după divorț tocmai datorită timpului pe care aceasta l-a petrecut singură:

„Eu am vrut să stau singură, o perioadă, să mă gândesc bine la ceea ce vreau să se întâmple în viața mea. Apoi să nu credeți că nu au mai fost tot felul de încercări, dar nu se pot numi relații. Nu vreau să vorbesc despre ce face Cristi pentru mine, știu însă cum mă face să mă simt și asta este cel mai important”, a declarat Ioana Ginghină.

Ultimele știri