Cum arată iubitul Ioanei Ginghină. Actrița a ieșit prima oară în public cu Cristi Pitulice

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă bărbatul evită să fie în lumina reflectoarelor. Totuși, recent, bărbatul a însoțit-o pe frumoasa actriță la un eveniment public.

Ioana Ginghină s-a înfățișat pentru prima dată la un evneiment public împreună cu iubitul ei

Antena 1 & Instagram

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au afișat pentru prima dată împreună la un eveniment public . Chiar dacă în ocrtombrie 2021 cei doi vor împlini 2 ani de când formează un cuplu, iubitul actriței a preferat să nu se afișeze public. Recent, Ioana Ginghină a publicat o imagine cu ea aflându-se alături de iubitul ei, precizând că este prima lor ieșire la un eveniment public:

„Emoții mari pentru noi toți. Prima ieșire publică împreună. Sa sperăm că a trecut pandemia și e abia începutul”, a scris Ioana Ginghină pe contul său de Instagram publicând o imagine în care apare alături de iubitul său și de fiica ei Ruxandra, pe care o are din căsnicia anterioară cu actorul Alexandru Papadopol.

Cristi Pitulice este consultant în turism și, așa cum spune Ioana Ginghină preferă să nu apară mai mult decât este cazul

"Cristi nu vrea să apară mai mult decât este cazul, dar asta nu înseamnă că nu vrea să meargă cu mine la evenimente de genul asta", a precizat Ioana Ginghină pentru Click!.

Cristi Pitulice este bărbatul cu care Ioana Ginghină și-a refăcut viața sentimentală, după divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină și Crtisti Pitulice sunt împreună din octombrie 2020, după o perioadă în care actrița a preferat să fie singură și să se recupereze după divorțul de Alexandru papadopol.

Acum, Ioana Ginghină spune despre ea că este o femeie fericită. Actrița și Cristi Pitulice locuiesc împreună, iar în februarie vedeta a mărturisit pentru VIVA! că a și primit inelul de logodnă de la iubitul său.

Ioana Ginghină a fost căsătorită cu Alexandru Papadopol în perioada 2007-2019, iar după divorț, actrița a mărturisit că a avut o perioadă în care a făcut terapie: „Am făcut un an și jumătate de terapie. Mi-am dorit să intru în noua mea viața fără bagaje din trecut. M-am schimbat foarte mult ca om în tot acest timp. Am înțeles că iubirea, bunătatea, fericirea nu sunt pe barter. Nu dai doar dacă primesti, ci pur și simplu ești fericit și iubești fără limite. Știam asta, le tot citisem, dar nu le și practicam. Așa cum îi spun și Ruxandrei. Fă-i pe cei din jur să se îndrăgostească de tine. Acesta este marele secret. Când ești fericit, vesel și bun, toată lumea vrea să stea lângă tine”, a povestit actrița pentru sursa citată anterior.

Ce spune Ioana Ginghină despre relația cu Cristi Pitulice

Ioana Ginghină a precizat că relația pe care o are cu logodnicul său nu este un pansament după divorț tocmai datorită timpului pe care aceasta l-a petrecut singură:

„Eu am vrut să stau singură, o perioadă, să mă gândesc bine la ceea ce vreau să se întâmple în viața mea. Apoi să nu credeți că nu au mai fost tot felul de încercări, dar nu se pot numi relații. Nu vreau să vorbesc despre ce face Cristi pentru mine, știu însă cum mă face să mă simt și asta este cel mai important”, a declarat Ioana Ginghină.

Ultimele știri