Monica Gabor, poză cu Irina Columbeanu, Mr. Pink și fiul lui. Cât a crescut adolescenta de când a plecat în SUA

Monica Gabor este plecată de mulți ani în Statele Unite, acolo unde l-a cunoscut pe Mr. Pink și trăiește o viață de regină. Iubitul actual îi oferă tot luxul cu care aceasta a fost obișnuită și la Izvorani, acolo unde și-a petrecut o parte din viață alături de Irinel Columbeanu

Monica Gabor, poza cu Irina Columbeanu, Mr. Pink si fiul lui. Cât a crescut adolescenta de când a plecat în SUA

Instagram/Monica Gabor

Băiețelul lui Mr. Pink este foarte atașat de Irinuca și se comportă ca doi frați. Și relația micuțului cu Monica Gabor pare ideală, ceea ce se vede și din postările de pe Instagram ale fostei doamne Columbeanu.

De curând, Monica a postat o forografie cu întreaga sa familie și pare extrem de fericită. Monica Gabor îl ține în brațe pe fiul lui Pink, iar Irina, fiica lui Irinel Columbeanu, este luată în brațe de către Pink.

"Crăciun fericit tuturor românilor de pretutindeni", a scris Monica în descrierea fotografiei, care a strâns aproximativ 10.000 de like-uri. Monica pare să ducă o viață împlinită în America alături de soțul său Pink, mai ales de când Irinel a decis să o lase pe fiica lor Irina să stea cu ei, în America.

Irina Columbeanu a crescut foarte mult de când a spus adio României și și-a început viața pe meleaguri străine. Fetița se bucură de un succes uimitor în mediul online și pe youtube unde este o cunoscută vloggeriță cu 351.000 de abonați pe canal.

În anul 2011, Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au decis să nu mai formeze un cuplu, s-au separat printr-un divorţ de durată tocmai din cauza fiicei lor. Monica şi-a dorit să o aibă ea pe Irina, la fel şi Irinel. Instanţa de atunci a decis ca ea să locuiască alături de tatăl ei. Milionarul a dorit să îi ofere cea mai bună educaţie.

Citește și: Monica Gabor, declarație după ce s-a spus că este salvarea secretă a lui Irinel Columbeanu. Ce a spus despre fostul soț

Pe vremea aceea, el nu îi mai permitea Monicăi să intre în vila de la Izvorani, însă acum relaţiile au deveni foarte bune, încât vorbesc destul de des, chiar s-au întânit şi în America, locul unde fotomodelul s-a stabilit de ceva timp. Mult timă, Irina îşi vizita mama numai în vacanţă, însă acum ceva timp în urmă a anunţat prin intermediul ei că şi-ar dori să stea mereu acolo alături de Mr. Pink, soțul mamei sale, şi de fiul acestuia. Irinel nu s-a împotrivit și a acceptat, mai ales că acesta trece printr-o situație financiară delicată.

Dorinţa lui Irinel Columeabu este ca Irinuca să aibă un viitor promiţător

„În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, a spus Irinel Columbeanu la acea vreme, în anul 2019, când Irina s-a mutat definitiv în America.

Citește și: Suma modestă pe care o trimiteau surorile Gabor pentru tatăl bolnav! „Ca să nu mă sparg în figuri! Sunt buni și atât”

Monica Gabor a mărturisit într-un interviu faptul că fiica sa îşi doreşte să plece din România

„Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink „daddy', deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie.', mărturisea Monica Gabor, conform viva.ro.

Monica Gabor trăiește de mai mulți ani în SUA alături de Mr. Pink

Irinel Columbeanu a pierdut averea de care se bucura pe vremuri. Vila de la Izvorani a ars recent, iar acum se pare că își duce viața de pe o zi pe alta, potrivit sursei menționate mai sus.

În presă au apărut speculații și s-a spus că Monica Gabor ar vrea să îl aducă pe fostul soț în America, că îi propune o afacere și că Mr. Pink este de acord cu acest lucru.

Recent, Monica Gabor a intrat în direct prin telefon la Antena Stars și a spus care este adevărata sa relație cu fostul soț în acest moment:

"Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine. Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc", a declarat Monica Columbeanu.

Ultimele știri