Irina Columbeanu, interviu pentru un celebru cotidian american. Poză cu fiica Monicăi Gabor si a lui Irinel Columbeanu

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, a dat un interviu pentru The Wall Street Journal, un cotidian celebru american. Cum a fost surprinsă tânăra.

Irina Columbeanu și Monica Gabor

Instagram/Monica Gabor

Irina Columbeanu s-a transformat într-o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului, ba mai mult este și foarte pasionată de munca din mediul online. Aceasta este foarte cunoscută pe Youtube unde are peste 300.000 de subscribes.

De ceva timp, Irinuca nu a mai postat nimic pe rețețele de socializare și nici pe canalul său de Youtube, însă ea nu a dispărut din atenția publicului, astfel că a fost intervievată de un reprezentant de la importantul cotidian The Wall Street Journal.

Irina Columbeanu, interviu pentru The Wall Street Journal. Cum a fost surprinsă micuța

Mama sa a importalizat momentul și a urcat imaginea în mediul online. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu este o domnișoară extrem de apreciată, care a ajuns la vârsta buletinului. Tânăra se poate mândri deja cu o imagine strălucitoare în social media după ce a ajuns o cunoscută vloggeriță.

Vezi imaginea în GALERIA FOTO

Citește și: Ce simte Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor. Fostul afacerist a dezvăluit dacă o mai iubește sau nu pe fosta soție

Atât pe Instagram, cât și pe YouTube, fiica Monicăi Gabor a strâns o comunitate de 132.000 de urmăritori și 351.000 de abonați pe canal, pe care îi suprinde cu activități din viața sa și diverse jocuri interactive.

În 2007, Monica Gabor o aducea pe lume pe micuța Irinuca, la vârsta de 19 ani, când încă era în floarea tinereții. Alături de Irinel Columbeanu, a reușit să îi ofere fiicei sale o viață lipsită de griji și plină de oportunități. În anul 2011, Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au decis să nu mai formeze un cuplu, s-au separat printr-un divorţ de durată tocmai din cauza fiicei lor. Monica şi-a dorit să o aibă ea pe Irina, la fel şi Irinel. Instanţa de atunci a decis ca ea să locuiască alături de tatăl ei. Milionarul a dorit să îi ofere cea mai bună educaţie.

Citește și: Monica Gabor, mesaj emoționant pentru Irina Columbeanu și fiul vitreg, Antony. Cât de mult au crescut cei doi copii

Pe vremea aceea, el nu îi mai permitea Monicăi să intre în vila de la Izvorani, însă acum relaţiile au deveni foarte bune, încât vorbesc destul de des, chiar s-au întânit şi în America, locul unde fotomodelul s-a stabilit de ceva timp alături de Mr. Pink. Mult timp, Irina îşi vizita mama numai în vacanţă, însă acum ceva timp în urmă a anunţat prin intermediul ei că şi-ar dori să stea mereu acolo alături de Mr. Pink, soțul mamei sale, şi de fiul acestuia. Irinel nu s-a împotrivit și a acceptat, mai ales că acesta trece printr-o situație financiară delicată.

Citește și
colaj gina pistol si smiley la botezul lui josephine si gina pistol intr-o salopeta alba
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
colaj ana crudu si daniela crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
elena stroe intr-un maieu negru, pantaloni scurti negri, pe o terasa intr-un peisaj de munte
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Mai multe articole

Cea mai mare dorință a lui Irinel Columeabu pentru fiica lui, Irina

„În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, a spus Irinel Columbeanu la acea vreme, în anul 2019, când Irina s-a mutat definitiv în America.

Citește și: Monica Gabor s-a pozat împreună cu fiul vitreg. Imagini cu băiatul lui Mr. Pink în brațele fostei doamne Columbeanu

Monica Gabor a mărturisit într-un interviu faptul că fiica sa îşi doreşte să plece din România

„Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink „daddy', deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie.', mărturisea Monica Gabor, conform viva.ro.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri