Ce simte Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor. Fostul afacerist a dezvăluit dacă o mai iubește sau nu pe fosta soție

Irinel Columbeanu a făcut recent dezvăluiri neașteptate despre Monica Gabor, fosta soție, dar și despre ce sentimente mai are pentru aceasta.

Irinel Columbeanu a făcut recent dezvăluiri neașteptate despre Monica Gabor, fosta soție, dar și despre ce sentimente mai are pentru aceasta.

Hepta

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar în urma căsniciei lor a rezultat o fetiță minunată, Irina, care are acum 14 ani. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2006, iar mai bine de 5 ani au avut o relație foarte fercită.

În 2011, fostul afacerist și superba brunetă au decis să meargă pe drumuri separate și să divorțeze. După despărțirea de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a luat deciza ca fetița lor să locuiască cu el, însă acum Irina locuiește în Statele Unite ale Americii alături de mama ei, Mr. Pink și fiul afaceristului de origine chineză.

Citește și: Irinel Columbeanu nu mai este într-o relație cu Oana Cojocaru, iubita cu 40 de ani mai mică decât el. Ce spune tânăra

Deși au trecut foarte mulți ani de când cei doi au decis să divorțeze, fostul afacerist a oferit câteva dezvăluiri neașteptate despre fosta lui soție și despre sentimentele pe care le mai are pentru ea.

Ce sentimente are Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor

De curând, Irinel Columbeanu a vorbit fără perdea despre Monica Gabor într-o emisiune TV. Acesta a mărturisit că în viitoare sa carte va scrie despre cele mai importante femei din viața lui, printre care se numără și cea care i-a dăruit o fetiță.

Întrebat dacă o mai iubește pe fosta soție, fostul om de afaceri nu a dat un răspuns clar și concret.

"Era o fată deja bine educată, nu tatăl meu a învățat-o limba română. Este un om deștept, mi-am dat seama din 2016, când am fost acolo. Această părere mi-o mențin și acum, uitându-mă la efectele acestei educații asupra fiicei mele.

Monica a fost în București, în timpul pandemiei. Irina era la școală. Probabil, nu știu. (n.r. a fost întrebat dacă o mai iubește) Nimic nu e întâmplător în viață', a mai spus Irinel Columbeanu.", a spus fostul afacerist, potrivit viva.ro.

În prezent, Monica Gabor trăiește o superbă poveste de iubire alături de Mr. Pink, cel cu care loscuiește în Statele Unite Ale Americii. De asemenea, focoasa brunetă o are lângă ea pe fiica ei, dar și pe fiul iubitului ei.

Ce spune Irinel Columbeanu despre divorțul de Monica Gabor

În urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu a vorbit și despre cum l-a afectat divorțul de Monica Gabor.

Citește și
Dana Roba, schimbată total de când a renunțat la luminile reflectoarelor. S-a căsătorit și are doi copii
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Omar Arnaout și logodnica lui, imagine romantică. Miruna este o tânără foarte frumoasă
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
colaj de imagini cu ionut cercel si petrica cercel
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Mai multe articole

"Divorțul nu m-a schimbat, m-a readus la cum eram înainte. Am fost liber și înainte, și în timpul căsniciei, și după. Egalitatea dintre bărbați și femei ar trebui manifestată în mod unitar. În clipa în care alegi să nu faci loc minciunii, lucrurile sunt automat simplificate.

Citește și: Monica Gabor, declarație după ce s-a spus că este salvarea secretă a lui Irinel Columbeanu. Ce a spus despre fostul soț

Persoanele nesincere nu se vor mai afla în viața mea. Am considerat că pot să îi ofer mai multă educație fiicei mele decât în mod opus. Consider că seturile mele de valori ar fi mai utile unui copil decât alte seturi de valori la care ar avea acces în alte circumstanțe", afirma Irinel Columbeanu, conform sursei citate mai sus.

Deși avea o vilă luxoasă, bani și o mașină scump, afaceristul a considerat mereu că averea sa nu îi aduceau puterea supremă.

„Am făcut întodeauna tot ceea ce mi-a plăcut. Banii aduc libertate. Adevărata putere nu e căpătată prin bani. Adevărata putere ți-o aduce inclusiv ingnorarea puterii pe care ți-o aduce banul, luarea în considerare a propriei valori', a mai adăugat fostul afacerist.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri