Monica Gabor, mesaj emoționant pentru Irina Columbeanu și fiul vitreg, Antony. Cât de mult au crescut cei doi copii

De Ziua Internațională a Copilului, Monica Gabor a transmis fiicei ei și fiului său vitreg un mesaj profund. Ce fel de relație are fosta doamnă Columbeanu cu cei doi copii și cât de mult au crescut.

Monica Gabor, Irina Columbeanu și Mr. Pink

Instagram/Monica Gabor

Monica Gabor și-a refăcut viața în America, acolo unde și-a găsit liniștea în brațele unui om de afaceri. După câțiva ani de încercări, aceasta a reușit să o aibă pe Irina alături de ea și, în sfârșit, să formeze o familie completă alături de fiica sa, Mr. Pink și fiul acestuia.

Băiețelul lui Mr. Pink are parte de iubirea necondiționată a Monicăi, la fel și Irinuca. Aceasta îi crește pe amândoi împreună cu milionarul. Irinuca a devenit deja o domnișoară, tânăra a împlinit 14 ani și se face din ce în ce mai frumoasă. Alături de mama sa, care o ghidează și are grijă de ea, micuța blondă crește frumos, iar asta se vede de fiecare dată când apare public.

De 1 iunie, Monica Gabor a transmis un mesaj emoționant pentru cei doi copii: "Copiii noștri au nevoie mai mult de timp cu noi, decât de cadourile pe care le cumpărăm pentru ei. Irina și Antony vreau ca niciodată să nu uitați cât de speciali sunteți pentru mine. Mi-ați făcut viața mai bună în toate modurile posibile", a scris Monica Gabor.

Băiețelul milionarului pare foarte atașat de mama sa vitregă, dar și de Irinuca. Relația micuțului cu Monica Gabor pare ideală, ceea ce se vede și din postările de pe Instagram ale fostei doamne Columbeanu, care nu ezită să-și afișeze familia în cele mai indeite momente.

Citește și: Monica Gabor și Ramona Gabor, întâlnire de gradul 0. Cum au fost surprinse cele două

Monica Gabor, de la vila din Izvorani, la o viață de lux în America

Iubitul actual îi oferă Monicăi Gabor tot luxul de care aceasta a avut parte și la Izvorani, acolo unde și-a petrecut o parte din viață alături de Irinel Columbeanu. După divorțul de primul său soț, tânăra mămică și-a găsit liniștea în brațele unui bărabt care pare să-i ofere tot sprijinul de care are nevoie.

În anul 2011, Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au decis să nu mai formeze un cuplu, s-au separat printr-un divorţ de durată deoarece custodia fiicei lor a fost mai dificilă. Monica şi-a dorit să o aibă pe Irina, la fel şi Irinel. Instanţa de atunci a decis ca ea să locuiască alături de tatăl ei. Milionarul a dorit să îi ofere "cea mai bună educaţie", motiv pentru care a făcut tot ce a fost posibil să obțină custodia fiicei lui.

Citește și: Monica Gabor, poză cu Irina Columbeanu, Mr. Pink și fiul lui. Cât a crescut adolescenta de când a plecat în SUA

Pe vremea aceea, el nu îi mai permitea Monicăi să intre în vila de la Izvorani, însă acum relaţiile au deveni foarte bune, încât vorbesc destul de des, chiar s-au întânit şi în America, locul unde fotomodelul s-a stabilit de ceva timp. O vreme îndelungată, Irina îşi vizita mama numai în vacanţă, însă acum ceva timp în urmă a anunţat prin intermediul ei că şi-ar dori să stea mereu acolo, alături de Mr. Pink, soțul mamei sale, şi de fiul acestuia. Irinel nu s-a împotrivit și a acceptat, mai ales că acesta trece printr-o situație financiară delicată.

Ultimele știri