Irina Shayk a încins imaginația fanilor cu o poză din intimitatea casei sale. Cum s-a fotografiat diva

Frumosul model Irina Shayk continuă să își surprindă fanii cu fotografii incendiare, în costum de baie, cu formele la vedere.

Având în vedere că are o siluetă de invidiat, Irina știe cum să își pună în valore atuurile fizice și nu a ezitat să se fotorafieze într-un costum de baie minuscul pentru urmăritorii ei de pe Instagram.

Profimedia

Bruneta, deși e mama unei fetițe în vârstă de 4 ani, are un corp suplu, ca de adolescentă, semn că muncește din greu la sală pentru a se menține în formă. Având în vedere că are o siluetă de invidiat, Irina știe cum să își pună în valore atuurile fizice și nu a ezitat să se fotorafieze într-un costum de baie minuscul pentru urmăritorii ei de pe Instagram.

Irina Shayk face furori pe Instagram, cu formele la vedere

Irina Shayk a îmbrăcat un costum de baie negru, care îi pune în valoare formele, și-a pus o șapcă neagră pe cap și și-a făcut câteva selfie-uri în oglinda de la baie. Pentru a arăta cât e de în formă, Irina nu s-a sfiit să facă și o poză cu spatele, lăsând la vedere posteriorul extrem de sexy.

Citește și: Irina Shayk, iluzia optica ce i-a uimit pe fani. Cum arată costumul care îi vine ca a doua piele

Fanii au apreciat din plin această fotografie, înroșind butonul de like. Numeroase vedete au adăugat de asemenea comentarii laudative la adresa frumosului model.

Rusoaica în vârstă de 35 de ani are o avere impresionantă datorită contractelor pe care le are cu branduri de top, de la branduri de haine, la cele mai faimoase branduri de make-up. De-a lungul anilor a lansat multe linii de haine și produse de beauty în parteneriate cu aceste branduri și a devenit imaginea multora dintre campaniile lor de promovare.

Irina Shayk lucrează cu designeri de modă faimoși, de la Versace, Boss și Burberry, modelul a cucerit lumea modei la nivel international, devenind una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Nu e de mirare că are atât de mulți admiratori și nu duce niciodată lipsă de noi proiecte de vreme ce toate casele de modă vestite o vor.

Citește și: Irina Shayk și Bradley Cooper se mândresc cu o fetiță extrem de frumoasă. Cât de mult a crescut și cu cine seamănă micuța Lea

Cum arată fetița Irinei Shayk și a lui Bradley Cooper

Lea de Seine Shayk Cooper a fost surprinsă recent de angajații publicațiilor mondene, în timpul unei plimbări pe străzile din New York. Micuța a fost supranumită de presă "o păpușă vie".

Chiar dacă părinții ei sunt supermodelul internațional Irina Shayk și actorul Bradley Cooper, fetița de 3 ani nu trăiește în centrul atenției. Dimpotrivă, chiar din ziua în care s-a născut, cei doi au încercat să o ferească de obiectivele presei.

Lea de Seine a venit pe lume pe 21 martie 2017 și a fost numită după o persoană specială, străbunica ei paternă, care se numea Galina.

Chiar dacă Irina si Bradley nu mai formează un cuplu, cei doi se ocupă de creșterea micuței și încearcă să petreacă mult timp împreună. Despărțirea dintre ei a fost amiabilă, iar adulții au fost de acord că prioritatea lor este Lea. Astfel, deși locuiesc separat, stau aproape unul de celălalt, în New York.

Micuța a moștenit trăsăturile unice ale celor doi părinți, iar după cea mai recentă plimbare surprinsă de paparazzi, presa a supranumit-o "papușă vie", pe bună dreptate.

Ultimele știri