Irina Shayk, iluzia optica ce i-a uimit pe fani. Cum arată costumul care îi vine ca a doua piele

Irina Shayk a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Frumosul fotomodel a îmbrăcat o ținută ce a oferit o iluzie optică de-a dreptul spectaculoasă.

Irina Shayk este posesoarea unui trup de zeiță și se mândrește cu cele mai apetisante forme

Getty

Irina Valerievna Șaihlislamova, cunoscută pe numele de Irina Shayk, este un fotomodel renumit din Rusia. Aceasta s-a născut în 1986, în Siberia și în copilărie, după moartea tatălui său, s-a confruntat cu sărăcia. Mama acesteia muncea din greu pentru a întreține familia, iar Irina și sora sa cultivau legume pentru a avea ce să mănânce.

Mama Irinei a hotărât să o ducă pe sora acesteia la o școală de modele, însă recrutorii au considerat că Irina ar avea mai multe șanse în această lume. A ajuns la o agenție de modele în Moscova și a obținut cu greu viza de SUA, din cauza religiei musulmane a tatălui său.

Frumosul fotomodel a cunoscut celebritatea în 2007, când a început să pozeze pentru „Sports Illustrated”, iar mai apoi ajuns un model de renume, chiar pentru „Victoria`s Secret”. Din 2009 până în 2015, Irina Shayk a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de fotbalistul Cristiano Ronaldo, însă relația lor s-a destrămat. După relația controversată, celebrul model rus a avut o relație cu artistul Bradley Coooper, care s-a încheiat în anul 2019.

Citește și: Irina Shayk, imagine de la 20 de ani. Cum arăta modelul înainte de celebritate: „Asta numesc frumusețe de la Mama Natură”

Un lucru este evident, fotomodelul se numără printre cele mai frumoase femei din lume și este posesoarea unui trup de-a dreptul spectaculos, drept dovadă stau imaginile sale din mediul online, unde este activă și își ține la curent prietenii virtuali. Deși este adepta shooting-urilor foto, Irina a dus totul la un alt nivel în ultima sa postare.

Irina Shayk, iluzia optică care i-a uimit pe fanii

De curând, celebrul model rus și-a încântat cei 14.7 milioane cu o imagine de-a dreptul incendiară, care i-a pus pe gânduri imediat. Aceasta s-a lăsat fotografiată într-o ținută care îi vine ca a doua piele, lucru observat rapid de fanii săi.

Deși a întors toate privirile cu piesa sa vestimentară, un alt detaliu a atras toată atenția publicului, care a observat imediat că îi ies la iveală cele mai frumoase părți ale corpului, în special bustul generos, talia de invidiat și posteriorul bombat.

Citește și: Diva a uitat să se uite în oglindă înainte de a ieși așa pe stradă. Ce accident vestimentar au surprins paparazzi la Irina Shayk

Un lucru este evident, Irina Shayk este posesoarea unui trup de zeiță și se mândrește cu cele mai apetisante forme, ce le evidențiază prin ținute sexy. Imaginea a strâns rapid mai bine de 565 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive în ceea ce privește aspectul său fizic, semn că poza a impresionat pe toată lumea.

La cei 35 de ani, modelul are un corp spectaculos, pe care nu ezită să îl afișeze pe rețelele sociale.

Reacțiile fanilor au apărut imediat. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este superbă și că are cele mai frumoase trăsături ale corpului.

"Wow, ești minunată!" sau "Ești cea mai frumoasă femeie din lume", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care își menține aspectul fizic.

Ultimele știri