Irina Shayk și Bradley Cooper se mândresc cu o fetiță extrem de frumoasă. Cât de mult a crescut și cu cine seamănă micuța Lea

Fiica Irinei Shayk și a lui Bradley Cooper este de o frumusețe răpitoare, drept dovadă stă ultima fotografie alături de părinții săi. Cei trei au fost surpinși de către paparazzi într-o ipostază adorabilă.

Fiica Irinei Shayk și a lui Bradley Cooper este de o frumusețe răpitoare, drept dovadă stă ultima fotografie alături de părinții săi

Getty

Irina Sharyk și Bradley Cooper au trăit o frumoasă poveste de dragoste o perioadă lungă de timp, iar din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță minunată, Lea De Seine Shayk Cooper. Cei doi au hotărât să se despartă, însă au păstrat o relație foarte bună de prietenie pentru a avea grijă de micuța lor, care le bucură zilnic sufletul.

Cum arată acum fiica Irinei Shayk și a lui Bradley Cooper

De curând, paparazzi i-au surprins pe cei doi alături de fiica lor într-o ipostază extrem de adorabilă, care a înduioșat inima fanilor. Micuța Lea a fost cea care a întors rapid toate privirile asupra sa.

Citește și: Cum arăta în adolescență Irina Shayk, înainte să devină cea mai dorită femeie din lume

Irina Shayk și Bradley Cooper se pot mândri cu o scumpete de fată, care a crescut extrem de mult. Un lucru este evident, Lea a moștenit cele mai frumoase trăsături ale feței de la părinții ei, în special de la mama sa cu care seamănă izbitor.

Deși au decis să meargă pe drumuri separate, Irina și Bradley petrec foarte mult timp împreună de dragul fetiței lor, lucru evident din imaginile realizate de către paparazzi. Cei trei sunt au atras atenția trecătorilor imediat, mai ales Lea care a îmbrăcat cele mai simpatice haine.

Superbul fotomodel a strălucit și ea într-un palton roșu, o pereche de jeans albaștri și un tricou negru. Irina Shayk a asortat ținutei sale și o pereche de ochelari, care s-a potrivit de minune și i-a ascuns identitatea. De asemenea, Bradley Cooper a îmbrăcat o geacă neagră, o șapcă și pantaloni de trening.

Se pare că cei trei veneau de la cumpărături, pungile fiind lucru care i-a dat de gol.

Cine e Irina Shayk

Irina Valerievna Șaihlislamova, cunoscută pe numele de Irina Shayk, este un fotomodel renumit din Rusia. Aceasta s-a născut în 1986, în Siberia și în copilărie, după moartea tatălui său, s-a confruntat cu sărăcia. Mama acesteia muncea din greu pentru a întreține familia, iar Irina și sora sa cultivau legume pentru a avea ce să mănânce.

Mama Irinei a hotărât să o ducă pe sora acesteia la o școală de modele, însă recrutorii au considerat că Irina ar avea mai multe șanse în această lume. A ajuns la o agenție de modele în Moscova și a obținut cu greu viza de SUA, din cauza religiei musulmane a tatălui său.

Frumosul fotomodel a cunoscut celebritatea în 2007, când a început să pozeze pentru „Sports Illustrated”, iar mai apoi ajuns un model de renume, chiar pentru „Victoria`s Secret”. Din 2009 până în 2015, Irina Shayk a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de fotbalistul Cristiano Ronaldo, însă relația lor s-a destrămat. După relația controversată, celebrul model rus a avut o relație cu artistul Bradley Coooper, care s-a încheiat în anul 2019.

Citește și: Irina Shayk, imagine de la 20 de ani. Cum arăta modelul înainte de celebritate: „Asta numesc frumusețe de la Mama Natură”

Un lucru este evident, fotomodelul se numără printre cele mai frumoase femei din lume și este posesoarea unui trup de-a dreptul spectaculos.

Ultimele știri