Irina Shayk a transpus moda de pe podium direct pe stradă. Cum și-a etalat „blugii-tanga” în văzul tuturor

Irina Shayk a luat moda de pe podiumurile cele mai mari, direct pe străzile din New York. Iată cum și-a etalat „blugii-tanga”.

Irina Shayk, noul trend cu blugi-tanga

Hepta

Irina Shayk a făcut spectacol chiar pe străzile din New York, purtând cei mai în vogă blugi ai momentului. Iată că, fosta parteneră de viață a lui Bradley Cooper a reușit să dea noul trend în materie de modă cu o pereche de jeanși pe care îi putem vedea numai pe podiumurile caselor mari de modă.

Irina Shayk, cu „blugii-tanga”, direct pe străzile din New York

Noul trend în materie de modă este acum purtarea blugilor-tanga, iar Irina Shayk îi poartă cu multă încredere. Fotomodelul a fost surprinsă de paprazzi purtând o pereche de blugi-tanga în nuanțele alb și negru.

Citește și: Irina Shayk a încins imaginația fanilor cu o poză din intimitatea casei sale. Cum s-a fotografiat diva

Ea a purtat această pereche de blugi la o prezentare de modă, iar faptul că a ajuns să se îmbrace cu ei și pe stradă înseamnă că îi plac foarte mult.

Ea nu este prima vedeta care a purtat o asemenea pereche de blugi, prima fiind Bella Hadid, dar amândurora le vin perfect aceste piese vestimentare.

Citește și: Cum arată sora Irinei Shayk. Tatiana a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din New York

Vedeta și-a plimbat copilul în cărucior, dar nu a făcut-o oricum. S-a îmbrăcat bine pentru acea zi, purtând perechea de blugi-tanga de la o frimă de renume internaționl.

Cum a început cariera modelului Irina Shayk

Irina Shayk s-a născut în 1986, în Siberia și în copilătie, după moartea tatălui său, s-a confruntat cu sărăcia. Mama acesteia muncea din greu pentru a întreține familia, iar Irina și sora ei cultivau legume pentru a avea ce să mănânce. Mama Irinei a hotărât să o ducă pe sora acesteia la o școală de modele, însă recrutorii au considerat că Irina ar avea mai multe șanse în această lume. A ajuns la o agenție de modele în Moscova și a obținut cu greu viza de SUA, din cauza religiei musulmane a tatălui său.

Citește și: Diva a uitat să se uite în oglindă înainte de a ieși așa pe stradă. Ce accident vestimentar au surprins paparazzi la Irina Shayk

Celebritatea a cunoscut-o în 2007, când a început să pozeze pentru „Sports Illustrated”, apoi ajungând model „Victoria`s Secret”.

Când avea 23 de ani, Irina a început o relație cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, relație care a durat din 2009 până în 2015 și care a atras atenția presei din întreaga lume.

Celebrul model rus a avut apoi o relație cu artistul Bradley Coooper, relație care s-a destrămat în anul 2019.

Citește și: Irina Shayk, imagine de la 20 de ani. Cum arăta modelul înainte de celebritate: „Asta numesc frumusețe de la Mama Natură”

Irina și Bradley au avut o relație de 5 ani și împreună au o fetiță superbă pe nume Lea de Seine Shayk Cooper. Cei doi s-au despărțit în luna iunie a anului 2019 și au rămas în relații bune, fiind hotorâți să împartă custodia micuței lor, în vârstă de 4 ani. Astfel, deși locuiesc separat, cei doi stau aproape unul de celălalt, în New York.

S-a vehiculat că motivul despărțirii celor doi a fost neglijența de care dădea dovadă Bradley Cooper, după ce a început filmările pentru filmul „A Star is Born”.

Ultimele știri