Antena Căutare

Iți amintești de serialul “Vocea inimii”? Cum arată azi Maria Dinulescu, actrița din rolul principal

Maria Dinulescu a impresionat publicul cu talentul pe care l-a arătat în rolul principal din "Vocea Inimii". Aceasta a fost un adevărat fenomen în urmă cu zece ani, însă a luat decizia de a părăsi țara.

Maria Dinulesc s-a reîntors în România.

Maria Dinulescu este una dintre cele mai bune și apreciate actrițe din industrie, a devenit indrăgită în urma rolurilor jucate în serialele "Vocea inimii" și "Păcatele Evei", însă a dispărut din mediul public de mai bine de 10 ani.

Actrița a ales să plece din țară pentru a-și trăi visul american, dar a lăsat multe inimi frânte în urma ei și un gol imens în lumea filmului.

Citește și: O mai ştii pe Maria Dinulescu? Uite cum arată acum şi ce face în America!

De la producțiile românești, Maria Dinulescu a ajuns la Cannes, unde a fost tratată ca o adevărată prințesă și a trăit o viața mai ceva ca un film.

Am locuit la Los Angeles și la New York. În America aveam accent și nu puteam să joc decât prostituate și spioni. Astea sunt roluri foarte mici, mor la începutul filmului, nu înseamnă carieră, nu înseamnă bani...M-am gândit unde accentul meu, proveniența mea au mai multă valoare. Am semnat cu o agenție importantă din Italia, după aceea am venit în România. (...) Din motive personale, m-am mutat în Amsterdam.”, a povestit Maria Dinulescu la Acces Direct.

În ultima perioadă, actrița a călătorit foarte mult prin Marsilia, Milano, Los Angeles și New York, în interes de serviciu, dar și în vacanțe. Cea care a însoțit-o de cele mai multe ori în concediu a fost mama ei.

În martie, Maria Dinulescu a luat decizia de a se reîntoarce în România, unde a stat în carantină și 21 de zile. Unul dintre motivele pentru care a ales să plece din America, a fost evoluția pandemiei, care i-ar fi pus în dificultate întoarcerea acasă.

Cum arată Maria Dinulescu, actrița din "Vocea Inimii"

Maria Dinulescu își păstrează farmecul și frumusețea de acum zece ani, arată chiar mai bine ca atunci. Aceasta nu s-a schimbat prea mult de când interpreta rolul Sidoniei Banu din "Vocea Inimii", însă a renunțat de o perioadă de timp la părul lung.

Look-ul Mariei este unul remarcabil, care îi scoate în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței, dar și formele senzuale ale corupuli.

În prezent, frumoasa actriță și-a vândut casa cu 9 camere și a decis să își facă una nouă, în stil nordic.

Cum arată Silvia Launeanu în 2020. Artista, cunoscută din trupa De La Vegas, a împlinit 45 de ani... Cum arată copiii lui Romică Țociu. Artistul este și bunic...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x