Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

Iubitul Danielei Crudu, gest scandalos! Ce a declarat, după ce a bătut-o pe brunetă

Croatul care a desfigurat-o în bătaie pe Daniela Crudu a făcut o declarație șocantă! Mai mult decât atât, individul are toate şansele să scape nepedepsit!

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat

Fosta asistentă TV nu vrea să depună plângere împotriva lui şi, în acest caz, judecătorii nu au nicio putere. Poliţiştii se întâlnesc cu astfel de situaţii frecvent.

Dintr-un milion două sute de mii de femei bătute în România, doar câteva îşi caută dreptatea. Cele mai multe îşi lasă agresorul să scape. Fie din milă, fie de frică! Sora Danielei Crudu a dezvăluit motivul întregului scandal.

„El nici nu consideră ceva grav că, dacă o bătea, nu mai ieşea din spital”, aceasta este afirmația surprinzătoare făcută de Ana Maria Crudu, sora Danielei.

DANIELA CRUDU, BĂTUTĂ DE IUBITUL CROAT

Fosta asistentă tv şi iubitul ei croat se întorceau acasă din club. Între cei doi a izbucnit o ceartă, în maşină. Scandalul a degenerat. Bărbatul a lovit-o de mai multe ori.

„Era la semafor şi deodată, nu ştiu. Din cauza geloziei pentru că toată lumea voia să vină la ea, fanii ei să facă poze cu ea la club, şi probabil nu i-a plăcut treaba asta”, a mai explicat sora Daniela Crudu.

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat

Daniela Crudu ar fi încercat să se salveze. A fugit din maşină şi cel mai probabil atunci şi-a luxat şi glezna. Sora ei i-a găsit pantofii în zăpadă.

În timp ce Daniela Crudu era în spital, sora acesteia i-a făcut croatului bagajele şi l-a gonit din apartament. Nervos în continuare, bărbatul l-a împins pe un apropiat al vedetei. Ulterior, individul a revenit la apartament, escortat de poliţişti, pentru a-şi recupera banii pe care-i ascunsese în casa Danielei Crudu.

Pentru că nu există o plângere împotriva lui, bătăuşul nici măcar nu a fost audiat. Totuşi, poliţiştii au emis pe numele lui un ordin de restricţie provizoriu. Acesta este menit să protejeze victima până când este emis un ordin de un judecător.

Dar, fără plângerea victimei şi fără certificatul medico-legal care să dovedească faptul că a fost agresată, judecătorii nu pot s-o ajute. În plus, dosarul va fi clasat, iar bătuşul va scăpa nepedepsit. Daniela Crudu are are la dispoziţie 90 de zile să se răzgândească. Cu toate acestea, sora ei a declarat că este hotărâtă să-l ierte!

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro