Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Iubitul Margheritei, snopit în bătaie și băgat în spital! Incidentul a fost filmat. Cine este agresorul

La scurt timp după ce s-a aflat că Margherita de la Clejani a produs un accident după ce a condus sub influența substanțelor psihoactive, detalii incredibile au ieșit la iveală despre iubitul vedetei, pe nume Theodor!

Informații surprinzătoare despre Theodor, iubitul Margheritei de la Clejani

Se pare că nici iubitul Margheritei de la Clejani nu se înțelege foarte bine cu legea, căci acesta a fost snopit în bătaie și băgat în spital.

IUBITUL MARGHERITEI DE LA CLEJANI A FOST BĂTUT

La scurt timp după incident, poliția a dezvăluit că ar fi fost vorba despre o răfuială între consumatori de droguri.

citește și: Cum o cheamă pe Margherita de la Clejani, de fapt! Numele din buletin i-a uimit pe fani

Incidentul s-a petrecut în toamna anului 2019, atunci când în mediul online a apărut o filmare în care se vede cum doi tineri aleargă spre o mașină oprită la semafor și îl atacă pe unul dintre pasageri cu multă sălbăticie.

Iubitul Margheritei, snopit în bătaie și băgat în spital! Incidentul a fost filmat. Cine este agresorul

Margherita de la Clejani are probleme cu legea

Victima agresiunii era nimeni altul decât Theodor, actualul iubit al Margheritei din Clejani, care atunci a avut nevoie chiar de îngrijiri medicale. Incidentul a fost filmat de un martor.

citește și: Lovitură grea pentru Clejani! Boala cumplită de care suferă Fulgy, fiul lor! „Nu poate fi controlat! De boala asta nu te vindeci niciodată”

Chiar de curând, judecătorii au condamnat trei tineri la închisoare, după ce au fost găsiți vinovați de incidentul în care Theodor, iubitul Margheritei de la Clejani, a căzut victimă.

Cel care l-a bătut pe partenerul vedetei a primit cinci ani de închisoare, fiindc acuzat inclusiv de lipsire de libertate, după ce l-ar fi sechestrat pe Theodor. Conflictul ar fi pornit de la faptul că iubitul Margheritei nu

Recomandari